Sko par nr. 35 - brune semskede behageligheter =)

Disse kjøpte jeg da jeg jo jobbet i Euro sko for 7 år siden. Jeg kjøpte nesten hele soritmentet og pappa var like frustrert hver gang jeg kom hjem med et nytt sko par. Det hendte jeg måtte gjemme skoene, eller ta de må når pappa var bort reist. Hehe....Ja, da skjønner dere hvor sko dilla jeg har ;)

Disse har jeg brukt masse, og bruker dem fortsatt veldig mye, de er så utrolig gode å gå i.Jeg husker egentlig ikke historien bak hvorfor jeg kjøpte de, men som jeg skrev så ble det til at jeg kjøpte hele soritmentet, og brune semskede sko måtte man jo også ha i samlingen =)
Jeg tror ikke de var så dyre heller, rundt 499 kroner kostet de tror jeg.Jeg har en merkelig greie, og det er at når jeg kjøper ting, så er det sjeldent at jeg bruker det med en gang, det kan gå flere uker og måneder før jeg tar i bruk det jeg har shoppet, og det samme gjaldt disse skoene.

Det er først nå de to siste årene jeg har begynt å bruke de masse, før da jeg kjøpte de, brukte jeg dem nesten aldri.

Er det flere som er slik?

Fredag er kosekveld for mange, det bruker det å være for meg også, men jeg har startet helgen med vindusvask..hehe..jeg tok bare et gedigent vindu her hjemme, pluss persiene. Så nå er det gjort.
Jeg burde jo egentlig ta hele huset når jeg først var igang, men det kommer en dag imorgen også..hehe..

Har du foresten et veeeeldig godt tips til hvordan man får persiener perfekt rene?
(Der sliter jeg BIg Time, og jeg banner og blir frustrert hver gang jeg skal rengjøre de)

Ha en nydelig kveld folkens!
4 speak out loud

mrsxhaferi

14.05.2010 kl.23:48

De var kjempefine og så behagelige de så ut. tips til persienner... riv de ned ;) hehehe det er så prakk å rengjøre.

Annette

15.05.2010 kl.10:58

missxhaferi:De er utrolig behagelige =)

Hehe...med tanke på persienene så brukte jeg en time på den ene, nå er den ganske så ren, men fy søren for en jobb. Hater det altså. Kan like gjerne kjøpe ny for hve rgang..hehe
Oj nei sånn er ikke jeg=) Hvis jeg først kjøper meg noe nytt, så bor jeg gjerne i det i et par uker før jeg finner frem gamle sko og klær igjen! hehe elsker nye klesplagg!!!

Annette

15.05.2010 kl.11:24

Husmora, tilbake på kjøkkenet=:Det er helt merkelig, jeg ligner veldig på pappa der, han er likedan. Mens mamma, liker å ta ting i bruk med en gang. Og det er jo det som er normalt..hehe..

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits