Sko par nr. 36 - I love you sko <3

Dette sko paret som jeg nå skal presentere for dere kjøpte jeg i sko butikken jeg jobbet i for 7 år siden. Som jeg har skrevet tidligere, kjøpte jeg nok hele dame avdelingen og jeg har de fleste i skapet enda =) Mange kaster sko etterhvert, men ikke jeg, jeg bruker de og holder dem utrolig nok bra til og ha dem i så mange år. Selvfølgelig, når de blir slitte og stygge, så kaster jeg dem =)

Jeg falt for disse skoene med engang, jeg brukte de også ganske mye på den tiden, men for to år siden og frem til idag, har de virkelig fått kjørt seg. Dem er utrolig gode å gå i, så hvorfor ikke bruke de da, når dem også passer til det meste =)Disse kostet litt mener jeg og huske, altså ikke all verden, men til å være slike sko så kostet de litt. De hadde en utpris på 699 kroner, men som sagt. Jeg MÅTTE ha de.

Det som også gjør dem litt spesielle er at på undersiden av skoen, altså sålen så står det skrevet en veldig hyggelig tekst med blomster og pynt rundt :)

"I love you"Søtt ikke sant?

Og slik ser dem ut på =)Kunne du tenkt deg noen søte pumps?

Ja, da må du klikke HER for å delta i konkurransen jeg holder igang.

Ha en riktig så god natt solstråler!

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits