Imorgen får jeg kjempe koselig overnattingsbesøk =)

God kveld i stugo solstråler =)

Idag har jeg vært på et kjempe koselig middags besøk etter jobb. Kollegaen min inviterte meg med hjem til han og kona og datteren hans og der fikk jeg servert veldig god pakistansk mat...mmmm...Jeg elsker å prøve ut nye ting. Til dessert fikk jeg det beste jeg vet av alle frukter nemlig mango *vann i munn*  Det var kjempe koselig å se hvor de bor og ikke minst leke med datteren deres som er 4 år, hun er nydelig hun :) Og de ville kjøre meg hjem så jeg ble det også, utrolig snille mennesker :)

Da jeg kom hjem måtte jeg gjøre diverse ting, nemlig å rydde og vaske barnerommet her hjemmet, for jeg får overnattingsbesøk imorgen av to skjønne gutter, mine nevøer Filip og Feliks :) Det er lenge siden de har vært hos meg og jeg gleder meg kjempe masse.

Så nå er barnerommet rent og ryddig og jeg har redd på nytt sengetøy og slått opp en ekstra seng, så nå kan de bare komme. Hver gang de kommer på besøk til meg, pleier jeg alltid og ha pannekaker. Det er det første de vil ha når jeg spør om hva de ønsker å spise. Siden jeg jobber til 17 imorgen, tenkte jeg å lage pannekakerøren ikveld, så er det bare å steke de :)Disse rød daffedressene fikk dem i bursdagsgave fra meg, og jeg har en likedan med LIverpool trykk og jeg tenkte å gjøre et forsøk på og tatt litt morsomme bilder med de ila helgen, krysser fingrene for at de er samarbeidsvillige på det...hehe....

Får du overnattingsbesøk i helgen?

Nei, jeg får trå til igjen med det som gjenstår så blogges vi litt senere =)

*****Smask*****

3 speak out loud

Ingrid

03.06.2010 kl.22:36

God kveld solstrålen :-D

Å, så koselig med besøk hjemme hos kollegaen din! Skulle tatt det bilde av den pakistanske maten, det hadde vært spennende og sett!!!

Koselig med besøk av gutta i helgen, kose dere masse :-D

Stor klem til deg søta <3

ghwestengen

04.06.2010 kl.09:55

Så hyggelig med besøk med kollegane da!

Høres bra ut!

Kos deg masse med smårollingene idag!

Ha en fantastisk fin start på helgen!

Annette

04.06.2010 kl.11:13

ghwestengen:Det er kjempe kos og ha de på besøk, vi storkoser oss fælt når de er her =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits