Sko par nr. 40 - Disse har alle!

Wow, vi har nå rundet sko par nr. 40 og for dere som ikke er oppdatert på bloggen min, så har jeg blitt forespurt om jeg vil lage et innlegg til hvert enkelt sko par jeg har og fortelle historien bak hvorfor jeg skaffet meg de, hva de kostet osv....

Disse skoene her har jeg siklet på nå i 2 år,jeg så de først da jeg var i Sverige. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke kjøpte de da, men jeg tenkte nok at jeg hadde nok sko fra før og at jeg ikke trengte noen flere. Bra tenkt igrunn ;)

Så i fjor så jeg de overalt i Norge, i forskjellige farger også på nettbutikken, disse skoene er nemlig og få tak i på Hennes & Maurits og jeg ser kjempe mange gå med de. Så de er jo utrolig populære, til og med to kollegaer har dem =)
Jeg kjøpte dem heller ikke i fjor, jeg tenkte nok det samme som året før. Og plutselig en dag her for en stund siden, så jeg dem igjen i butikken. Hvor lenge skal de være på moten liksom?? 3 år er vel litt lenge tenker vel noen, men disse er kjempe fine, utrolig tidløse og fryktelig vonde å gå i.

Ja, her er de =)



De er kjempe billige, koster kun 149 kroner og finnes som sagt i flere farger. Jeg har brukt de to ganger i år, den første gangen trodde jeg at jeg skulle dø, de var så vonde, men andre gangen ble dem mye bedre.

Det stod mellom str. 36 og str. 37, og jeg byttet frem og tilbake inntil 3 ganger og endte opp med 37. De er ganske store nå så måtte sette inn kippekappe, det hjelper litt. Ellers er ikke dette sko for min fot, de klemmer foran og er store bak, men de er fine på =) Så jeg skal nå iallefall bruke de =) That`s for sure ;) Hva gjør man ikke for sko sier nå jeg..hehe


Hvis du legger ekstra godt merke til den ene toa mi, så ser du at den er knall rød...hehehe...så vonde er de...*ler*

Har du slike espadrillos? (er visst det det heter)

Jeg er så fornøyd idag at dere vil ikke tro det. Jeg har fått lastet ned alle mine favoritt program på Miss Iphone, så nå skal jeg virkelig kose meg enten jeg kjeder meg, er på ferie, venter på buss/tog...ja hvorsomhelst hvor jeg kjeder livet av meg =) Weeeeee =)

Men nå er det straks drømmeland på denne frøkenen!



Weeee....seee så fornøyd jeg er =)

**********Stjernedryss**********

7 speak out loud

♥Anita♥

04.06.2010 kl.00:23

Har noe lignende, men sånne skal absolutt kjøpes:)

ghwestengen

04.06.2010 kl.10:11

Har ikke slike sko gitt :))

Så teit at de skal være så ubhagelige da....

Men de var jo fine for det da :)

Annette

04.06.2010 kl.11:12

Anita:Ja, slike må du skaffe deg =)

Annette

04.06.2010 kl.11:12

ghwestengen:Det er skikkelig teit! Men hva gjør man ikke for at ting skal se bra ut? Hehe

Tusen takk :)

Katrine Birgitte

04.06.2010 kl.11:18

Når jeg leste overskriften tenkte jeg "aldri i livet" for jeg har ikke hatt noen av de parene du har lagt ut tidligere, men jo, jeg har faktisk sånne. Eller nesten sånne, trur de har en sløyfe på seg :) Men har aldri brukt dem, de er vonde!

Annette

04.06.2010 kl.15:37

Katrine Birgitte:Hehe..ja, er mange som har slike, de er veldig fine, men synd at de ikke er noe spesielt gode å gå i :( men men..det får gå =)

Katrine Birgitte

04.06.2010 kl.19:06

Ja, det er ikke sko å dra ut med i alle fall :) Da ender man med å gå barbent hjem, med såre ben :p

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits