Sko par nr. 43 - gjennomsiktige søtinger med blomster på =)

Hola =)

Sko par nr. 43 kjøpte jeg da jeg jobbet i Euro Sko kjeden. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fortalt det, men det hører med sko historiene, i og med at jeg har jobbet der og kjøpt veldig mange sko der under mitt opphold der :)

Dette paret hadde jeg ikke bruk for overhode, men de var så billig at jeg like gjerne kunne ta dem med hjem til samlingen min. Søte å se på er dem jo også. Pappa var ikke så happy, men likevel så lagde han et walk in closet til meg..haha...

For bare 49 kroner kjøpte jeg de lett =)Jeg brukte de veldig mye den sommeren, men har ikke brukt de siden. Rart det der at jeg bare bruker sko i sesonger, jeg må jo bruke de mer denne sommeren.

Jeg tror også de fantes i flere farger, men jeg brukte lang tid på å kjøpe de så de andre fargene var nok utsolgt da jeg ville ha de. Kan tro de var fine i rosa for eksempel...men det ble nå disse hvite =)
Disse kjøpte jeg for ca.7 år siden så de er litt gamle, men absolutt brukbare!

Syntes du ikke?

2 speak out loud

Tine

17.06.2010 kl.22:36

wow, fine!

Annette

17.06.2010 kl.22:49

Tine:Tusen takk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits