Sko par nr. 44 - Hvite majestetiske mini pumps =)

God søndag folkens =)

HerreGud jeg har litt mye sko skjønner jeg når vi nå er oppe i sko par nr. 44 og jeg enda ikke har kommet igjennom samlingen min. Men nå har jeg jo nærmere 150 så vi er ikke halvveis enda.

Disse søte små som jeg skal vise dere kjøpte jeg i Tønsberg for mange år siden da jeg var på shopping der med et vennepar. Vi skulle til og dra hjem og jeg MÅTTE bare innom Din Sko for å kikke litt og jeg fant disse med en gang, og klarte selvfølgelig ikke å dy meg.

Jeg prøvde de og etter mye om og men og litt overtalelse fra venninnen min, kjøpte jeg de. Og jeg var strålende fornøyd =)Jeg syntes de er litt majestiske pga. den søte lille kule/prikke spennen som går over og pga det fine mønsteret. Det er kilehel og på helen er det hvitt blomstermønster i skinnet så de er ganske så nusselige ja. Jeg tror ikke jeg betalte mer enn 299 kroner og det er jo ikke så ille syntes jeg.

Jeg har brukt dem kjempe masse på jobb opp igjennom årene og passer til så mangt =)Har du slike hvite sko? Kanskje ikke akkurat like, men det finnes jo så mange som ligner og veeeeeldig mange har sånne =) Husker de var skikkelig populære en periode =)

Nå skal dagen nytes til det fulle og det er såååå herlig å tenke på =)

Ha en velsignet søndag!

7 speak out loud

ghwestengen

20.06.2010 kl.12:14

Takk i like måte der!

Fine sko forresten.

Err..jeg har forøvrig ikke sånne selv,he he he ;)

Ha en flotters Søndag!

Annette

20.06.2010 kl.12:15

ghwestengen:Tusen takk =) Jeg er glad i disse, bruker de mye =)

Hehe..nei, slike har du nok ikke...

ghwestengen

20.06.2010 kl.12:16

He he he he

♥ Anita ♥

20.06.2010 kl.13:32

Fine sko:)

Annette

20.06.2010 kl.15:34

Anita :Tusen takk for det =)

Julia

20.06.2010 kl.19:10

Too bad I do not understand everything you write. So I understand that you could not read what I wrote if I wrote in Swedish. Therefore, I try to write in English here. It would certainly be fun if you check out my blog that I have with a friend. She is as old as me and called the same name as me.

Annette

20.06.2010 kl.19:25

Julia:It`s not difficult to understand sweedish! :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits