Sko par nr. 46 - svarte sporty slip in

Heisann :)

Veldig sliten idag etter en travel og fartende uke og helg. Ikveld skal jeg bare slappe av og pusle litt her hjemme. Det skal bli godt med en rolig dag, man trenger det innimellom.

Anyways, til overskriften. Vi har nå kommet til sko par nr. 46, Herreminhatt vi er snart på 50 par....juhuuu.

Disse svarte sporty slip in skoene kjøpte jeg under mitt opphold i Euro Sko, som noen av dere, så vet dere at jeg har de samme i hvite. Fra og være satt ned fra 390 kroner til bare 99 kroner, gjør at man blir fristet til å shoppe. Spesielt når man har sko dilla som det har jeg.

Jeg kjøpte de for 7 år siden og det var den perioden hvor jeg kjøpte mest sko, jeg er sikker på at jeg kom hjem med et nytt par sko hver dag jeg, og pappa ristet på hodet ofte, men noen ganger tror jeg han virkelig ble oppgitt. Hehe....

Så her ser dem ut iallefall =) (Jeg syntes de hvite er finere, men da jeg kjøpte de syntes jeg de svarte, så meningen forandrer seg)Jeg brukte de masse for 7 år siden, men aldri brukt de siden. Jeg må vel som med alle de andre skoene jeg har fortalt om, bruke disse litt mer også =) De er jo kjekke hvis man bare skal dra på seg noe for å gå i kjelleren for eksempel eller bare ute i hagen eller en rask tur på butikken =)Slip in skoene er av merket Roots, det har vel de fleste hørt om. Jeg syntes de opererer med ganske mange fine sko igrunn, men er lenge siden jeg har handlet Roots sko. Kanskje fordi alle andre har de og jeg ikke er helt glad i og ha ting som alle andre har, spesielt når det kommer til sko :)

Hva slags slip-in sko/sandaler har du?

Det er halvveis til helg og jeg gleder meg stooooooort!

Nå skal jeg nyte kvelden Big Time =)
Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits