Sørlandsidyll <3

Heisann folkens =)

Åååå for en fantastisk lang weekend dette har vært, jeg har tilbragt helgen i Kristiansand og Tjøme. Bedre helg enn dette skal jeg lete lenge etter, det er iallefall lenge siden jeg har hatt en så bra helg =)

Torsdag formiddag dro søsteren min, stemoren min og jeg nedover til Kristiansand hvor vi møtte pappa og nevøene mine.

Vi sjekket inn på hotellet som lå midt i sentrum, og tok turen innom markedet som var i gå gatene der. Både Stemoren min og søsteren min og megselv fikk shoppet litt =)Etter litt shopping og nyting av den flotte sørlandsbyen som jeg var i for første gang, dro vi på Peppes Pizza og spiste. Det smakte godt med pizza =)Godt å sitte i skyggen var det også for det var godt og varmt denne dagen =)

Det er ikke så ofte jeg er ute og spiser med familien, og jeg liker det så godt så jeg skulle ønske at vi kunne gjøre det oftere, det er nok det at vi ikke alltid har tid.Det var konsert i sentrum med et band som spilte cover låter, vi fikk med oss noen sanger før nevøene mine begynte og løpe til alle kanter og det var vanskelig å holde de under oppsyn så da dro vi tilbake på hotellet og satt litt utenfor og koste oss med hvitvin og diverse.Hotellet vi lå på heter Yess Hotel og er et lavpriskonsept som er veldig nytt. Det er enkle rom og helt enkel resepsjon. Jeg ble utrolig overasket over hvor bra det var. Kjempe gode senger, rent og helt greit sånn pent messig og god frokost med egg og forskjellig pålegg og drikke. Anbefales om man skal være der en natt eller to =)På fredagen dro søsteren min og nevøene og jeg til Dyreparken. Jeg har gledet meg stor til denne dagen for jeg elsker slike barnlige ting =) Jeg blir nesten som et barn selv =)

Vi fikk kjørt Bob-banen og Tømmerenna sikkert hundre ganger, vi så på dyrene, var i Kaptein Sabeltanns verden, Kutoppen og stort sett det meste som var der, men ikke Kardemomme By, det var vi på i fjor og tok Kutoppen denne gangen for der var vi ikke i fjor =)

Filip og Feliks kjørte disse berømte bilene =) (Jeg skulle ønske jeg kunne kjøre sånn også.hehe..)I fjor kom vi oss aldri på Kaptein Sabeltanns skute Den sorte dame så den var det vi fikk tatt bilde av, men i år fikk vi tatt den og fikk tatt bilde av Grusomme Gabriel som vi ikke fikk tatt i fjor, så nå blir det bilde av henne.Her er Filip og jeg på Den sorte dame.Vi hadde en helt fantastisk dag med nydelig vær og ikke så masse mennesker. Det var utrolig digg, vi stod ikke i noen køer og vi kunne gjøre akkurat hva vi ville uten og ta hensyn til den tykke folkemengden.

Feliks og meg med den fasinerende slangen.I Tivoli verdenen vant Filip og Feliks flere kosedyr, og der møtte jeg også ei blogg venninne, Husmora. Det var utrolig hyggelig, ei utrolig søt jente jeg håper jeg treffer igjen. Det ble et kort møte denne gangen, men jeg håper vi treffes igjen =) Jeg skulle tatt bilde av oss sammen, men det får bli neste gang =)Vi gikk også opp alle de bratte bakkene opp til Kutoppen, der var jeg ikke i fjor og jeg er veldig glad for at vi gikik dit i år for vi fikk med oss dukke teater som var der, og jeg elsker jo slikt.Jeg blir jo som et barn jeg på slike ting, og Filip og Feliks likte også dukketeateret.Jeg er glad for at vi dro til Dyreparken på fredagen, for fra imorgen blir det nok livat der inne =)

Til neste år skal vi også dit, og da vil jeg få med meg showet på kvelden.

Har du vært i Dyreparken i år eller skal du?

Etter Dyreparken kjørte vi til Tjøme og jeg har vært der i helgen, bilder og eget innlegg derfra kommer siden. Jeg har nemlig bilder på Miss Iphone og de er ikke lastet opp på Pc`en enda.

Det var godt å få en avkobling, jeg trengte det. Så imorgen er jeg klar for en ny uke, skal bli litt godt å komme igang også da ;)

Ha en fin natt og en strålende stasrt på uken =)

*****Stjernedryss*****

8 speak out loud

Tine

04.07.2010 kl.23:56

så herlig:D

Annette

05.07.2010 kl.09:49

Tine:Jaaa, det var helt fantastisk =)

Charlene

05.07.2010 kl.12:06

Tjøme som i Nøtterøy eller er det Tjøme i sør et sted og? :S Geografien min er ikke til å skryte av hehe...

Drikker kansje litt for mye kaffe om tiden, men trøster meg med at vi har en tannlege i familien om de skulle bli for misfarget hehe:P

Annette

05.07.2010 kl.12:31

Charlene:Tjøme ved Nøtterøy ja =) Hele familien min har hver sin campingvogn der..hehe...jeg har vært der siden jeg var liten pike ;)

Tannlegen min sier jeg kan unne meg te, så bare kos deg med kaffe du =) Blir det for ille så er det jammen godt du har en tannlege i familien ;)

Ida Tønnessen

05.07.2010 kl.21:14

Ser ut som du har hatt det super koselig i dyreparken i alle fall :) :D

Annette

05.07.2010 kl.21:38

Ida Tønnessen:ÅÅå ja, jeg hadde det helt fantastisk =)

Husmora

05.07.2010 kl.21:38

Åå ja vi glemte å ta bilde!!! Haha jaja får bli neste gang;-) og ja, absolutt litt vin!!! ;-)

jeg også elsker dyreparken:) er så koselig å rusle rundt der.. Særlig med de små også da;)

ha en fin mandag videre! Stor klem

Annette

05.07.2010 kl.21:55

Husmora:Neste gang glemmer vi det ikke..hehe...Vin er et must da..hihi =)

Helt enig, dyreparken er fantastisk så dere er heldig som bor så nærme og kan ha årskort =)

Klem klem

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits