Tjøme er idyllisk <3

God kveld i stugo =)

Aaaa for en herlig start på uken dette her har vært, jeg var fryktelig trøtt da klokken ringte idag morges. Jeg skulle så gjerne snudd meg rundt og sovet mer, men like greit å stå opp. Sove kan man gjøre i graven ;)

Som flere av dere har fått med dere så har jeg hatt en lang weekend som jeg tilbragte i Kristiansand og på Tjøme.

Hele familien min er på Tjøme og har hver sin campingvogn. Jeg bodde i pappa sin og det var helt himmelsk og bo i den vognen.
Man trenger ikke hytte når man har flott innredning, air condition, bad og gedigen dobbel seng for å kose seg ved sjøen =)Det er sikkert og visst!!Det var stort sett strålende vær hele helgen, bortsett fra lørdagskvelden, da begynte det å regne og pøse ned, men da jeg våknet opp på søndagen var det strålende sol.

Og tenk dere, hva er vel ikke bedre enn å våkne opp til dette synet?Det er rett og slett idyllisk, det finnes ingen bedre sommer plasser enn på Tjøme =)Filip elsker og bade både ved stranden som her eller ved stupebrettet.Alle bildene har jeg tatt med Miss Iphone =) Ganske bra kvalitet til å være i dagslys for kameraet er elendig i ikke dagslys =)

Hvor har du tilbragt helgen ??

4 speak out loud

Ønsker deg en fin kveld ^^

MARTHE KORSMO

05.07.2010 kl.22:13

heeei!! utrolig fint design du hadde. Jeg har ett spørsmål om akkuratt desing på min blogg, kan du vær så snill og hjelpe meg med det spørsmålet? utrolig fint:):)

Annette

05.07.2010 kl.22:14

I r l i n:Tusen takk =) Ha en fin kveld du også =)

Annette

05.07.2010 kl.22:15

MARTHE KORSMO:Tusen takk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits