Sko par nr. 48 - Super søte flip flops

Nå er det fryktelig lenge siden jeg har delt mine sko med dere. Så for dere som ikke er helt oppdaterte, tar jeg en rask gjennomgang av hva mine sko innebærer.

For en stund siden fikk jeg en utfordring av en kamerat av meg hvor jeg skulle lage et innlegg til hvert enkelt sko par jeg har. Det har seg nemlig slik at jeg er nærmere 150 par sko og for å bevise at jeg har så mange så er planen å vise de frem en etter en og fortelle historien bak skoene.
Hvorfor jeg kjøpte de, hvem jeg fikk de av og hva de kostet.

Og nå har vi kommet til det 48.ende paret, ikke værst det.

Disse flip flopsene som jeg nå skal vise dere kjøpte jeg på FIlippinene for 2 år siden. Jeg har tre i samme, men i forskjellige farger. De kostet bare 10 kroner så jeg kunne like gjerne ta med meg noen for dem er kjempe gode å gå i også, bare så synd de blir fort slitt.



Det er sjeldent jeg klarer å finne flip flops som er gode for den greie mellom tærne er fryktelig vond, men på disse her er dem kjempe gode. Det er som å gå barbent bare at du har på deg søte og lette flip flops.



Jeg bruker disse mest til hjemmebruk, men skal jeg på stranden så er det disse jeg bruker eller hvis jeg skal dusje offentlig.

Jeg tror jeg skal få mamma til å kjøpe noen når hun kommer hjem fra Filippinene =)

Vad tycks?

Kom hjem fra mamma for litt siden og katten hennes må ha vært fryktelig sulten for den sukte i seg all maten på null komma niks og var kjempe kosete.

Nå skal jeg se på en film før det er middags tid, åååå I love sundays =)


6 speak out loud

Lilli

11.07.2010 kl.14:59

Søte (:

Annette

11.07.2010 kl.15:00

Lilli:Tusen takk =)

elvira stehn

11.07.2010 kl.16:57

Hejsan! Jag har dragit igång ''veckans blogg'' igen, anmäl dig i min blogg på detta inlägg: http://elvirast.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-1.html jag väljer ut tio finalister, så håll koll om det blir du ;)

ntherése

11.07.2010 kl.17:46

Hej, jag har dragit igång "veckans blogg" på min blogg.

du kan anmäla dig till tävlingen genom att länka din blogg på

denna sida http://detjagbrinnerfor.blogg.se/2010/july/veckans-blogg.html

där hittar du även mer information om tävlingen!

lycka till=)

Katrine

11.07.2010 kl.18:44

SV: Ja, jeg har hatt det ! Tusen takk :-D du får kose deg videre du også!

Katrine

11.07.2010 kl.18:56

SV: Tror ikke du går glipp av noe :D Men jeg elsker å prøve nye ting - så da måååå jeg bare ;D Men tror kanskje jeg har funnet mitt krølleprodukt - omtale kommer snart :D

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits