Sko par nr. 49 - gull bling bling

Disse gull sandalene som jeg nå skal vise frem kjøpte jeg da jeg var på FIlippinene for to år siden.
De har et slags stormarked der som heter Shoemart med flere etasjer med sko, klær, dagligvare, hudpleie, ja, alt du kan tenke deg egentlig.
Det som er spesielt med Shoemart er at det er sykt billig. Så disse sandalene kjøpte jeg for bare 50-60 kroner tror jeg.De er ganske gode å gå i og jeg bruker de innimellom. Jeg er ikke så veldig glad i å gå med sko som ikke har sling-back eller hel, foten sitter liksom ikke så godt i skoen og det kjennes ut som jeg er bambi på isen.

De har to hjertedetaljer på spennen som jeg falt for, det var hovedgrunnen til at jeg kjøpte de, og etterpå angret jeg for at jeg ikke kjøpte de i sølv også..hehe..typisk det der altså!Jeg har ikke brukt dem i år, men jeg må vel nesten gjøre det før sesongen er over ;)Nå er det heller ikke lenge til jeg skal til Praha, har jeg foresten fortalt at der er det et 6 etasjers senter med kun sko???
Tenk dere det. Meg der, prøver alle skoene dine har og kommer ut med flere handleposer med sko. Haha...
Denne gangen skal jeg virkelig kjøpe sko jeg kommer til å bruke, ingen bom kjøp, skal prøve å love meg selv det =) Det siste året har jeg jo ikke hatt noen bom kjøp på sko fronten så har vært heldig sånn ;)

Har du sko dilla?
Og hvor mange par har du?

Jeg sov fryktelig dårlig i natt, jeg tror ikke jeg sovnet før klokken 3, det var varm og ekkelt, torden og lyn og jeg lå og vred meg og vred meg. Rundt 230 gikk jeg i dusjen og tok meg en kald dusj og gikk og la meg, da sovnet jeg. Jeg håper jeg slipper samme prosedyre i natt for det er ikke kult og våkne opp med øyne som omtrent er igjen klistret av søvn i øynene.

Håper dere får en god natt søvn =)

*****Smask smask*****10 speak out loud

fru Lyng

14.07.2010 kl.00:16

praha ja.

Pass på å ha med sk uten heler.

BROSTEIN all over!!

hehe..jeg bommet der, og var helt ødlagt i beina.

søte sandaler....

sommerklem

fellan

14.07.2010 kl.03:03

fin blogg :)

Katrine

14.07.2010 kl.08:17

SV; Vell, jeg prøver. Og noen dager og gjerne over lengre tid går det supert. Men så har jeg slike perioder hvor jeg spiser litt - f.eks. på kino slik som deg. Men det må være lov. Jeg spiser altid hver 3dje time og er aldri helt sulten, men kjenner at kroppen vil ha mat. Man kommer fort inn i det :-) Men det går også superfort å dette ut :(

Annette

14.07.2010 kl.09:22

fru Lyng:Jepp, det skal jeg huske. Jeg var der for noen år siden og jeg bare elsker den byen, men det er ikke noe særlig å gå på heler nei..hehe...da blir skoene fort ødelagt.

Stoor klem

Katrine

14.07.2010 kl.10:29

SV: JA! Det er du helt klart nødt til. Jeg elsker alle bøkene. Nr 1 Twilight (Evighetens kyss)er mye bedre enn filmen og jeg har lest den 3 gang. Liker hvordan jeg blir kjente med bella og edward. Nr2 er vell den boken jeg likte minst - men det er også den boken jeg gråt mest til - så den er bra - veldig bra ;D Man blir bedre kjent med Jacob i New Moon (under en ny måne). Eclipse (Formørkelsen) Er også super - men jeg vet ikke om den er best - det er på en måte en "midt i mellom bok". Liksom etter drama og før den store finalen - men det er mye som er viktig å få med seg i den. Breaking Dawn (Ved dagry) er en fantastisk slutt - men vent med å lese den til slutt - kjære deg. BYGG OPP SPENNINGEN !

Ja, kjærlighetshistorien er fantasisk. Varm og hjertenær - den får meg til å tro på kjærligheten ;D Om den finnes der ute vet jeg ikke, men der er lov å håpe :D

johanna

14.07.2010 kl.11:40

gör din röst hörd genom att svara på röstningen. (:

Annette

14.07.2010 kl.11:48

Katrine:Å herreGud det kirbler inni meg etter og få lest de. Det første jeg skal gjøre etter jobb er å dra å kjøpe den første boken =9 gleder meg allerede!

Katrine

15.07.2010 kl.09:19

Du? Hvordan fungerer egentlig mobilblogging?

Annette

15.07.2010 kl.09:27

Katrine:Mobil blogging fungerer slik: Du tar et bilde med mobilen din. Du skal sende bilde som MMS og så skriver BLOGG mellomrom og teksten du ønsker å få formidle, så sender du det til 1938

Det er veldig enkelt, men husk at BLOGG skal være med store bokstaver =)

Katrine

15.07.2010 kl.09:30

OK, tror jeg fant ut av det :-) Litt greit å ha med seg bloggen overalt - for det er jo enkelt :P Ser du gjør det noen ganger, og det er jo morsomt å bli oppdatert på venners gjøremål der og da. Men, når jeg tenker meg om er det litt skremmende hvor avhenig vi er av å oppdatere oss :O

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits