Bachelorette party

I helgen ble det holdt utdrikningslag for en veldig god venninne av meg, Anette, hun skal gifte seg om ikke så lenge og på lørdagen som var drakk vi henne ut.

Jeg har ingen planer om å dele all verdens bilder med dere, men plukke ut et par fine fra den minnerike dagen =) Dere får slakte meg om jeg skal fjerne noen ;)

Forloveden hadde dekket et veldig hyggelig frokostbord med masse godt på som jeg ordnet i stand.Det var godt og få i seg frokost før dagen med masse kjekke aktiviteter skulle settes i gang.Champagne til frokost er helt min greie!Vi var på magedans kurs, utrolig morsomt og ganske vanskelig =)Nesten det eneste jeg tenkte på under hele kurset var at jeg skulle lære Shakira dansen fra Waka waka, for den er så kul =)

Her er jeg ganske entusiastisk kan man si med venninnen min Elin.Vi var ved elvebredden og hadde koselig lunsjing med en fotograf som tok masse bilder av oss. Jeg fikk til og med sniket til meg noen bilder med mitt eget kamera, men jeg har klippet bort "bride to be", for det er ikke sikkert hun vil være blottet på bloggen min i sitt lekre kostyme som hun hadde på seg ;)

Ai ai captein!Vi spilte blant annet crocket hvor vi var to og to på lag så det tok jo sin tid før det ble min tur, men til gjengjeld fikk jeg poset litt da vet dere ;) *ler*Sila reiser ett år til Tyrkia, så et bilde med henne må jo til, det legges i minneboken ;)Vi skulle ha på oss marine blå trøyer og det eneste jeg hadde var en t-skjorte med ole brumm diamanter, litt for liten var den også, men den dugde til utdrikningslaget =)

Tonje-Kristin og jeg ble ganske gode venner =)Etter mange kjekke aktiviteter ble vi fraktet med buss ut til Sande på hytten til forloveden og der ventet det bursdags feiring med gutta.

I bussen ble det fart på både alkohol, sang og latter og alle fikk seg super lekre ølbriller, jeg elsket dem og gikk med dem hele kvelden =)Dette var en sykt vellykket kveld, utrolig gøy og mange minner som roterer rundt inni hodet mitt! Jeg håper og tror, eller jeg vet at bruden er fornøyd =)

Mission accomplished!

Har du vært på utdrikningslag og hva gjorde dere?

6 speak out loud

sophie

21.07.2010 kl.03:08

snälla gå in och rösta klicka på denna länk http://www.dvomslag.se/4c463baf20c91?img=1542&rating=6&page=1 tack:)

Husmora

21.07.2010 kl.08:18

hehe det så gøy ut) Magedans-kurs er sikkert kjempegøy!! Også elsker jeg jo hvertfall krokett da!!

På mitt utdrikningslag så ble jeg tatt med på gocart, til fotograf for nakenbilder (!!!), leker og lunsj hos en venninne og selvfølgelig utdritning osv på aker brygge.. Glad det bare skal skje en gang;-)))

Annette

21.07.2010 kl.11:33

Husmora:Vi hadde det veldig gøy, bride to be ble drita så oppdraget vårt ble godt gjennomført ;) Hehe..

Krokett er kjempe gøy, men jeg tapte da..haha....sånn går det vet du når man er for opptatt av og ta bilder..neida, men jeg suger i det ;)

Godt det bare er med den ene gangen, du hadde det sikkert kjempe gøy, og go cart hørtes jo kjempe gøy ut.

Om jeg får muligheten til å gifte meg har jeg veldig lyst til å kjøre rally =)

Katrine

21.07.2010 kl.12:11

SV: Haha, så morro ! Kjenner meg sååå igjen. Når jeg begynte å lese bøkene hadde jeg de tre første liggende og jeg ble helt borte hele ettermiddagen. Etter jeg var ferdig med middagen kunne jeg sitte å lese i to - tre timer ;P

23.09.2011 kl.13:22

Hei, dette høres morsomt ut.

Hvor er det dere hadde magedasnkurs. Erdet ikke litt vanseklig å få det kun for en dag?

Annette

23.09.2011 kl.23:40

Anonym:Det var utrolig morsomt også =)

Det ble holdt på et hotell i Drammen, fikk ei instruktør til å komme dit. Tror ikke det var så vanskelig og få tak i.

Nå var det ikke jeg som arrangerte dette, så jeg vet igrunn ikke så mye dessverre.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits