Bursdager er til for å feires :)

Hei hei!

Godt å være hjemme fra kiropraktoren, det er så utrolig deilig når han knekker opp både rygg og nakke. Så nå blir det nok en stund til jeg skal til han igjen og imorgen er jeg tilbake på jobb.

Broren min hadde buradag på mandag, men den feiret vi på søndag med grilling og det hele. Jeg hadde kjøpt tidenes bursdag gave til han, en skikkelig solid golfbag, jeg tror han ble fornøyd med den =)

Her er grill kongen himself!Broren min lagde kjempe gode grill spyd!

Til dessert hadde vi masse is, kaker som jeg hadde bakt og jordbær.Liker du å feire bursdager?

3 speak out loud

Charlene

21.07.2010 kl.17:29

heeeelt korrekt :D Knight and day het den tror jeg =) Var morsom da, burde sees=)

Husmora

21.07.2010 kl.19:35

så koselig da=) så kjempegodt ut! JEg har den tiden i mnd hvor jeg ikke blir mett for å si det sånn;) hihi sitter og fråtser i alt som finner veien til hendene mine! Nå fikk jeg jo selvfølgelig lyst på pistasjeis.. nam nam!!

Annette

21.07.2010 kl.23:26

Husmora:Utrolig koselig og han hadde ordnet og styret helt alene. Kjempe flink var han. Og dte morsommste var at han hadde kjøpt 3 2liter med is..haha...Pistasjis er kjempe godt syntes jeg..nam nam.

Du er iallefall heldig som ikke legger på deg så fort, så bare frots i vei du unge dame =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits