I hate goodbyes....

God kveld =)

Jeg har hatt en fantastisk helg og det er så trist at den tok slutt, jeg skulle ønske den kunne vare i flere dager.....


Jeg startet helgen med vinkveld på fredagen sammen med noen venninner, utrolig hyggelig og vi koste oss med ost og kjeks.


Lørdag dro jeg til Tjøme hvor pappa og stemoren min ventet meg og alle de andre familie medlemmene mine som også er på Tjøme om sommeren.


Jeg har aldri hatt en mer avslappende helg hvor jeg har gjort det jeg liker best for øyeblikket, ligge ute og lese!Dette har virkelig vært balsam for sjelen for meg i helgen. Jeg har blitt oppvartet fra alle kanter og blitt behandlet som en prinsesse, det kunne ikke vært bedre.

Vertskapet fikk slappet av og kost seg de også =)Pappa hadde bursdag på søndag og de hadde 1 år bryllups dag også og idag har Satu bursdag, så dette feiret vi på søndagen med kaker, is og jordbær. Utrolig hvor mange vi fikk plass til i forteltet.Og bursdagsparet, de fikk masse fine gaver =)Jordbær og is har aldri smakt så godt som igår....Mine søte nevøer var også der og Filip har fått helt dilla på Michael Jackson så han gikk rundt med Michael Jackson hatt på seg =)Se så bilde fjes, as allways!Det var fryktelig kjipt og si hade igår...sukk.......

I hate goodbyes, but sometimes goodbyes is`nt forever ;)

7 speak out loud

★ Kaja Petrusson,

26.07.2010 kl.22:48

høres ut som om du har hatt det kjempe koselig og herlig! :)

kjempe fin blogg! skriver bra :D

Annette

26.07.2010 kl.23:02

KELYBLOGG:Ja, helgen har vært helt nydelig =) Tusen takk, koselig at du syntes det =)

Katrine

27.07.2010 kl.07:44

Ser ut til at du har hatt en helt fantastisk helg. Det så skikkelig digg å ligge på den solsengen med Twilightboka i hendene :D

Annette

27.07.2010 kl.09:10

Katrine:Helt topp =) Synd jeg bare kunne være der en dag, men men....Det var helt knall og ligge der å lese, helt i min egen lille verden ;)

Katrine

27.07.2010 kl.12:04

SV: Det forstår jeg såååå godt :D

Anetta

28.07.2010 kl.23:30

Sååå koselig med camping!! I love it!! og JA goodbye sucks...

Annette

29.07.2010 kl.09:12

Anetta:Det er veldig koselig =) Familien min har hatt vogn der helt fra jeg var liten jente, så det er liksom mye minner og tradisjoner der =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits