Tusenfryd + meg = Som en liten unge =)

Heisann =)

Dagen idag har jeg tilbragt på Tusenfryd med gode venner. Jeg har hatt en helt kanon fin dag og er faktisk super sliten nå så det er jo bare et tegn på at dagen har vært vellykket.

Det var utrolig deilig at det ikke var så sjokka fult med folk, siste dagen i den offisielle fellesferien gjorde nok at det ikke var så veldig masse folk. Til min store glede =)

Etter noen kjørerturer med de minste barna (barna til venninnen og kameraten min) var det på tide med en liten spise pause =)Utrolig hvor mange irriterende veps som fløy rundt oss, æsj jeg liker ikke veps!

Jeg fikk skikkelig lyst på soft is etter at gutta boys tok seg en real runde med soft is, så på slutten av dagen gikk jeg febrilsk og lette etter soft is butikken, yay jeg fikk til slutt ;)Vi kjørte endel karuseller og når man er så mange i forskjellig alders grupper blir det lit venting for at alle skal bli tilfredstilte, så her sitter vi en gjeng og venter for å gå videre til neste karusell. Vi splittet oss et par ganger slik at det gikk litt raskere også , hvis ikke hadde vi aldri blitt ferdig ;)Min gode venninne og megselv =) Elin var fotograf hun for hun likte ikke alle de "skumle" karusellene, og det var igrunn greit for da fikk jeg jo endel flotte bilder =) HihiMeg og de yngste kidsa på vei inn til troll-skogen!Det var også et stupeshow der, så vi satt og ventet i spenning =)Og gooood tid til og ta bilder ;)

Og jeg tok Japp Spaceshot, min største frykt på Tusenfryd, men you know what they say, You gotta face your fear!! Så det var det jeg gjorde da =)Fy søren, jeg hadde hjertet i halsen, nesten utenfor kroppen, men det gikk bra da =) Var ganske shaky etterpå =)

Jeg har hatt en kanon topp dag =)

Hva har du gjort idag?
Var du på Tusenfryd idag?


2 speak out loud

Katrine

02.08.2010 kl.08:53

Elsker Tusenfryd og andre slike fornøyelsesparker. Synes jo tusenfryd er litt "lite", men de har blitt bedre de siste årene :) Familien min bruker altid å ha en tur på en førnøyelsespark om sommeren, Tusenfryd, Liseberg, Dursj, Legoland, Andre tivolier i danmark eller Fårup - Kjempe morro ! De siste gangene har jeg ikke fått vært med, ettersom jeg har jobbet =(

Annette

02.08.2010 kl.09:03

Katrine:Me too, det er så gøy med tivoli og slikt =) Bon Bon land i Danmark er også veldig gøy, ellers elsker jeg både Lisseberg og Tivoli i København =) Kan dra hvorsomhelst jeg..hehe...

Håper du får deg en tur på en fornøyelsespark =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits