Jeg gleder meg til imorgen =)

Hei hei

Imorgen skal jeg til stemoren min og fikse neglene, jeg skal også og skravle hull i hodet på henne for jeg har altfor mye på hjertet om dagen.

Mye jeg ikke kan skrive her og mye jeg ikke kan fortelle Gud og hver mann, derfor har mine innlegg de siste dagene vært ganske snevre nettop fordi jeg har mye i hodet om dagen som plager meg.

Derfor er stemoren min en god lytter og en jeg stoler 150 % på, ingen er som henne!Avtalen jeg hadde ikveld ble avlyst, æsj det er kjedelig når man blir syk, men slik er det nå noen ganger og det kommer flere muligheter.

Jeg har funnet ut at jeg må bli enda flinkere til å skrive lister. For uten lister gjør jeg ingen ting, jeg bare går rundt og koper som en zombie.

Så fra nå av MÅ jeg bli flinik til å skrive lister så ting blir gjort her.

Jeg starter allerede nå!

Kveldens gjøremål

Brette sammen klær og legge i klesskapet
♥ Vaske opp
♥ Rydde vekk overflødige sko som ligger i gangen
♥ Fjerne alle pledd som skal til vask ikveld/imorgen tidlig
♥ Sortere bunken med papirer som ligger og flyter på kjøkkenbenken
♥ Legge frem kjole og gave som jeg skal ha med til stemoren min, jeg er en racer på å glemme.

Er du flink til å skrive lister?Vi blogges igjen snart =)

2 speak out loud

Husmora

11.08.2010 kl.20:17

jeg er en racer på lister=) hehe men jeg skriver så mange så jeg må begynne å sortere listene mine! hahaha.

Jeg gleder meg også til i morgen;) Blir som en liten unge igjen vettu;) Sendte deg en liten beskjed på facebook:)

Så deilig å ha en man kan stole sånn på, og hvertfall så nærme i familien. Det er så deilig. Jeg har broren min jeg faktisk..! hehe.

Ønsker deg en flott kveld=) Her skal det kun gå i tv-titting og sofa-sliting, så får jeg ta husvask og kakebaking i morgen på dagen=)

Stor klem til deg=)

Annette

11.08.2010 kl.20:24

Husmora:Hehe....får håpe du ikke skriver så mange at du roter de bort da ;) Det er veldig lurt å skrive lister, da er man så mye mer effektiv og ting blir gjort raskt, så jeg MÅ bli flink.

Det er helt fantastisk og ha noen så nærme jeg kan stole på, det er ingen som henne, alt jeg forteller hennes, får ingen andre vite, selv ikke pappa. Og det er ikke mange mennesker med den egenskapen. Ofte blir det til at man kanskje forteller kjæresten sin det eller noen som ikke har med det mennesket å gjøre og slikt om du skjønner....men stemoren min, er fenomenal =)

Tusen takk søta, håper du får en fin kveld også. Kos deg med Tv titting og kos deg masse på bursdagen din imorgen =)

Stooor klem =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits