Sko par nr. 53 - Mini sølv pumps :)

Disse skoene her kjøpte jeg for ca. 2,5 år siden på Østerås kjøpesenter i Euro sko butikken. Jeg trengte noen gode by sko som ikke var så altfor høye (enda jeg syntes devar litt høye på det tidspunktet, ja, øvelse gjør mester det har jeg erfart på høye heler)

Jeg så ganske lenge på de og plutselig kom de på salg, så jeg tror jeg bare betalte 199 kroner.De har en helgøyde på 6-7 cm tror jeg og jeg husker jeg brukte de masse på byen, følte meg så høy i de..haha....men nå er det andre boller, jeg har fått sansen for veeeeldig høye heler så det blir til at jeg går i det.Disse er en god erstatning hvis jeg blir lei høye heler, også passer dem til det meste =)

Sist jeg brukte disse her er for to år siden da jeg var på DFDS båten til København!Liker du høye eller lave heler?

Siden jeg har kjøpt meg bil idag tenkte jeg å bake kanelboller, så nå står dem til heving =) Litt må jeg jo feire =) Så det er bare å komme, jeg byr på kanelboller =)

*****Sprudling fra Frøken Fryd*****

9 speak out loud

Katrine

15.09.2010 kl.21:43

Helt klart lav hel - er VELDIG teit på høye heler ;D

Annette

15.09.2010 kl.21:47

Katrine:Hehe..det viktigste er at man har litt hel uansett ;)

Bec@

15.09.2010 kl.21:55

Begge deler. Det er ikke alltid det egener seg å gå med høya, da er lave ett bra allternativ. Dessuten er det jo ikke bra for føttene å gå i høyeheler hele tiden :)

Annette

15.09.2010 kl.22:03

Bec@:Det er sant =) Jeg liker begge deler, men skal jeg ut så blir det høyt =)

Elin

16.09.2010 kl.16:33

Disse kan jeg få ;) Hehehe :D

Annette

16.09.2010 kl.16:39

Elin:Hehe...jeg vil ikke gi de bort enda for jeg liker de selvom jeg ikke bruker de så mye. Dessuten er de nok for store til deg ;) hihi.-.

Katrine

16.09.2010 kl.17:31

SV: *kremt* Vell, i hverdagen er jeg veldig dårlig til å bruke heler - men var på fest fredagen og bruke heler - alle (inkludert meg) ble sjokkert ;D *ler*

mrsxhaferi

16.09.2010 kl.23:25

Flotte sko og så anvendelige :) Fin sammen med den outfiten du hadde på bildet. Eh trenger jeg svare på spm.... ELSKER høye hæler. Jeg har jo møtt opp til skogstur i hæler.... Men det gikk greit og det var de med støvler som falt. HAHAHA!!! Jeg får faktisk mer vondt i ryggen av flate sko enn av hæler.

Skulle gjerne banket på døra di og smakt på kanelbollene dine :)

Ha en fin dag imorgen da. Klem

Annette

17.09.2010 kl.09:37

missxhaferi:takk for det =) ja, disse går liksom til det meste, og er veldig anvendelige. Også som du sier så passet de til antrekket :)

haha..jeg skulle gjerne sett bilder av deg med heler i skogen ;)

Kanelbollene ble veldig gode faktisk, har fryst alle sammen så jeg har å servere når jeg får besøk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits