Girls night out =)

Jeg elsker jentekvelder, og igår var jeg på jentekveld med den ene gjengen jeg er i. Ei venninne har kjøpt seg hus og en annen venninne var hjemme i Drammen for helgen, dette måtte selvfølgelig feires med en skikkelig girls night out!


Vi fikk servert tapas som jeg glemte å ta bilde av, og til dessert fikk vi servert gigantiske muffins =)Stemningen var på topp =) Dansing og imitering av den moldoviske grand prix låten =)

Syntes denne sangen er så kul og jeg har fått enda mer sansen for den etter jentekvelden igår :)

Jeg våknet opp idag med en skikkelig kul i hodet, mitt i skillen min, det så ikke spesielt stilig ut, ganske rødt og må en stor donald aktig kul midt på hodet. Hmm...ikke vet jeg hva som kan ha skjedd, eller jeg kan heller ikke huske at det har skjedd noe, så det blir et uløst mysterium.

Idag har jeg vært på Tusenfryd med en kamerat, vi fikk strålende sol og det var utrolig deilig for da slapp jeg å bruke jakke.

Vi kjørte alle voksen karusellene og SpeedMonster 3 ganger..hehe...fy søren for et kick ;)

Håper dere har hatt en fin helg =)

Min har vært helt knall! Og jeg gleder meg allerede til helgen igjen =) Men det gjør jeg alltid da ;)Stooooor klem fra Frøken Fryd ♥

8 speak out loud

Maria Rebeccas verden

19.09.2010 kl.23:30

så ut som en koselig jente kveld.. dessuten likte jeg cupcakså godt..

Annette

19.09.2010 kl.23:44

Maria Rebeccas verden:Det var en koselig kveld, jeg kunne sikkert lagt ut flere bilder, men maaaange egner seg ikke her på bloggen..hehe...Ja, cupcakes er kjempe godt =)
Så skikkelig koselig ut =)

Jentekvelder er moro :)

bERN

20.09.2010 kl.09:22

Hei nydelige bilder!!du har koste deg virkelig!!

Annette

20.09.2010 kl.09:28

Annie:Vi hadde det veldig gøy =) hihi....jentekvelder er kjempe gøy, elsker det!

Annette

20.09.2010 kl.09:28

bERN:Tusen takk =) Jeg har storkost meg i helgen =)

24.09.2010 kl.09:03

Det så ut som en kjempekoseligkveld.god mat god dessert og gode venner er topp.Jeg synes også den moldoviske sangen er morsom.veldig artig med han som spiller saksofon =)

Annette

24.09.2010 kl.09:28

Anonym:Vi hadde det veldig gøy =) jenter og alkohol vøtt..hehe...

Ja, det er han med saxofon som er morsomst og man etterligner han automatisk..haha

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits