Sko par nr. 54 - Lacoste fritids sko

For ca. 8 år siden, da jeg jobbet i Euro Sko kjeden kjøpte jeg så og si alle sko jeg kom over..hehe....kanskje ikke så rart når man fikk gode prosenter, og med min skodilla sier det sitt ;)

Disse Lacoste skoene syntes jeg var ganske kule også trengte jeg noen fritids sko på det tidspunktet så da måtte jeg kjøpe de. Lacoste skoene er ikke så dyre i utgangspunktet hvis du er ute etter gode sko.Jeg tror utprisen på disse var ca. 700kroner, og det er ikke så ille for Lacoste =)Jeg glemmer de bort ganske mye så har ikke brukt de på en stund, men om det blir flere skogsturer som jeg var på i helgen, så skal de nok få kjørt seg litt disse her.Hva syntes du om Lacoste sko generelt?

Har du noen selv?

Det er ikke så ofte folk ser meg med fritids sko, jeg føler meg liksom ikke typen til det, men noen ganger blir det en laid back stil på Frøken Fryd også ;)

Jeg har forøvrig fått dilla på en ny sang, den er wicked awesome =)

Vad tycks?


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits