Ost&vinkveld med snuppene mine =)

Det er alltid så koselig å samle jentene for en ost og vinkveld. Denne gangen var vi samlet hos Kathrine som hadde disket opp med ost, kjeks, frukt og hvitvin =) Det går altfor lang tid mellom hver gang vi samles, så dette var koselig, nok en vellykket kveld.Selvutløser er en fin oppfinnelse, og det er jo viktig at alle får være med på bilde.Hvis dere lurer på hvor ost og kjeksen er så er den på bordet bak der, det var så mye at det fikk ikke plass på bordet. Det var lagt opp til en slags buffet, veldig koselig.

Elin snuppa og meg =)


Ser dere foresten noe annerledes med meg?

Glade jenter på plass i sofaen gode og mette, klare til og ta fatt på godteri og snacks....phuu...jeg ble så mett av all den gode osten og kjeksen =) Det smaker ekstra godt i hyggelig selskap!God jentene mine Kristin og Kathrine, Kathrine var vertinnen for kvelden, ei super vertinne!Kathrine har to hunder og to katter og den ene katten, Sylvester elsker kos og elsker meg som er allergiker. Og jeg klarer ikke motstå denne skjønne katten så jeg hadde han på fanget noen ganger, vi blåser i allergien, jeg tok jo to zyrtec =) Det hjelper litt iallefall =)Kvelden igår var utrolig koselig, vi gjør slike ting altfor sjeldent så jeg tror nesten jeg må stelle i stand en ost&kveld kveld igjen om ikke så lenge =)

Jeg har ikveld vært hos Kathrine igjen, vi har hatt filmkveld, jeg elsker søndager hvor jeg kan være med venner å se film, det er så hyggelig. Idag så vi favoritt filmen min The Holiday. Den er såååå vakker =)

Ikke lenge til jeg skal finne sengen, nok en ny uke er snart igang og jeg håper den går like fort som den som har vært for jeg gleder meg allerede til helg igjen =)

Hvordan har helgen din vært? Har du gjort noe spennende?

God natta da solstråler!

5 speak out loud

Katrine

27.09.2010 kl.08:42

Det så veldig koslig ut, og jeg er veldi glad i ost og kjeks :-) Hmmmm, kan ikke se noe andereldes ved deg enn at du drakk rødvin =) Og hadde på en veldig fin cardigan - hvor har du kjøpt den ?

Elsker også The Holiday, og det er ikke så fryktelig lenge siden jeg så den :-)

Annette

27.09.2010 kl.09:22

Katrine:Det var en kjempe koselig kveld =)

Hehe...nei, det er kanskje ikke så lett å se, men hvis du tar en ekstra nøye titt på øynene mine ser du at jeg har på blå linser ;)

Tusen takk, jeg er veldig glad i den tunikaen, den er kjøpt i gave og interiør butikken jeg jobbet i. Merket er av Tina Wodstrup, hun er en dansk designer som har masse søte og romantisk eklær =)

Den filmen er bare helt rå! Jeg har sikkert sett den 15 ganger.

bERN

27.09.2010 kl.10:55

fine bilder!!! så vakker dere alle sammen.-

Annette

27.09.2010 kl.11:39

bERN:Tusen takk =) Hihi...ja, vi er fine jenter vi ;)

Katrine

27.09.2010 kl.15:04

Åja, det var ikke lett å se - men når du sier det - ser jeg det :-)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits