USA & Lady Gaga =)

Hei på dere solstråler =)

Jeg lever, så vidt det er =) Denne helgen har vært utrolig hektisk, så la meg gi dere en liten oppdatering på de siste dagen =)

Etter og ha ligget syk tre dager var jeg tilbake på jobb fredagen. Jeg følte meg ikke akkurat så frisk, men jeg kom meg igjennom dagen iallefall. Etter jobb bar det avsted til moren min.

VI har nemmelig besøk av kusinen hennes som bor i Montauk Long Island New York. Og det er alltid stas med besøk fra utlandet. Da må man varte opp, være guide og være en god vert/vertinne generelt =)

Så mamma hadde disket opp med deilig middag. Vi spiste oksestek med fløtegratinerte poteter, sopp og løk og diverse grønsaker og peppersaus.Til dessert fikk vi mye forskjellig. Riskrem med rød saus, sjokoladepudding med vaniljesaus og sjokoladekake. Så det var nok å velge i =) Mamma bare elsker å lage mat =)

Denne sjokoladekaken var super saftig, mmmmm kjempe god!

Vi koste oss så fælt, skravlet og lo og tok masse bilder, og stemmen min var helt grusom på slutten av kvelden. Jeg hadde nesten ikke stemme og fikk omtrent prate forbud for å spare stemmen min til Lady Gaga konserten lørdagen :)Det ble tatt så masse bilder av flere forskjellige kameraer så det var ikke bare bare å se på de forskjellige.

Her er kusinen til mamma Basil =) Kjempe søt er hun. Jeg har truffet henne en gang før og da var jeg 3 år, så jeg husker ikke akkurat så mye av det. Veldig morro å treffe henne.Lørdagen var jeg på Lady Gaga konsert. Jeg ble igrunn litt skuffet, ikke fordi hun gjorde en dårlig perfomance, men for det første så var det ingen alkoholservering der til meg og mine venninners fortvilelse. For det andre så hadde Lady Gaga kostyme skift etter hver eneste sang, så det blitt død tid kan man si. Men hun toppet det hele med Bad Romance som avslutning på hele showet. Så det var morro.

Det føltes ut som jeg var på en musical for hun snakket veldig mye, hadde forskjellige kostymer og ting på scenen så det var litt morro.

Jeg tok noen bilder med Iphonen min, men de ble ikke så kjempe bra, ikke har jeg fått lagt dem inn på pc`en enda, men dere bare må høre en kjempe fin sang som hun sang live med piano.

Denne er fra The Ellen show og ikke den fra Spektrum, men den er like vakker =)

Vad tycks?
Var du på konserten igår? Hva syntes du?

Idag har vært nok en hektisk dag og stemmen min har egentlig bare blitt værre. Jeg hoster så jeg nesten kaster opp, har en skikkelig pipe stemme, det kommer nesten ikke noe lyd ut så dette er festlig med besøk fra USA, but I`m hanging in there ;)

Jeg har vært og spist middag hos mamma og vi har kost oss sammen med Basil og resten av familien, imorgen blir siste dagen jeg ser henne så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, hvile stemmen min og rett og slett pleie meg selv.

Ha en fortsatt fin kveld solstråler!Trying to keep up the good mood =) (For her følte jeg meg veldig dårlig, og veldig blek)

 

8 speak out loud

mrsxhaferi

18.10.2010 kl.00:09

Jippi, du har blitt frisk :) Så ut som en superduper helg med masse av god mat :) Ooo lady gagagagaga... hehhe synes sagene er ålreite, visst jeg bare slipper å se på hun- hun skremmer meg.... Ha en flott dag i morgen sunshine. Nattaklem

Annette

18.10.2010 kl.00:14

missxhaferi:Hehe..jeg har blitt ganske frisk, men hoster så fælt at jeg nesten kaster opp. Nesen renner fortsatt og halsen er litt groggy, men hostingen er værst. Håper den gir seg ila uken :)

Hehe..ja, Lady Gaga er noe for seg selv ;) Er vel igrunn ikke så mye mer å si..haha...

Stor klem

mrsxhaferi

18.10.2010 kl.00:27

Uff da, håper virkelig du blir bedre. Ellers så får du prøve en spicy thai chicken soup eller chilli kakao. God bedring i gjen da :)

*A hug with loths of healing coming towards you*

LadyHeidi

18.10.2010 kl.02:18

Så bra at konserten var uten alkoholservering! =) Det har jeg enda ikke opplevd. Synes ikke det fordi jeg ikke drikker selv, for det gjør jeg, men ikke på konsert. Har en tendens til å glemme ting når jeg drikker, og konserter vil jeg gjerne huske. Hihi! På Robynkonserten jeg var på for noen uker siden begynte folk å kaste ølglass ut i folkemengden og gå helt bananas (dytte og sprenge). Utrolig irriterende!

Men jeg skjønner at det var stusselig for dere som ville ha drikke da. :)

Venting og dødtid på konserter er utrolig kjipt. Jeg hater oppvarmingsband, og vil helst slippe å stå i flere timer og vente. Får så vondt i ryggen av det. :-p Haha jeg er en vanskelig publikumer. Du var veldig heldig som fikk se Gaga live i hvertfall!! =)

Annette

18.10.2010 kl.09:26

missxhaferi:Tusen takk for det :) Jeg håper det jeg også, for dette er virkelig kjedelig og man får liksom ikke gjort noe....

Godt mulig jeg må prøve den suppen din så det løsner opp og roer ned hostingen.

Tusen takk for hyggelige kommentarer!

Annette

18.10.2010 kl.09:27

LadyHeidi:Joda, jeg er forsåvidt veldig enig med deg. Men det hadde vært godt og bare drukket noe for å få opp party stemningen, iallefall når vi var sikre på at det var alkoholservering :)

Men jeg koste meg uten det også, misforstå meg rett ;)

det var veldig gøy å se Lady gaga live =)

LadyHeidi

29.10.2010 kl.12:58

Jeg skjønner dere godt, alkohol er fint for partystemningen. Og jeg er sikker på at du ikke er en av de som kaster ølglasset ditt ut i folkemengden. Hehehe! ;-)

Annette

29.10.2010 kl.13:07

LadyHeidi:Det hadde vært kjekt med litt alkohol, vi skulle jo ikke bli sørpe..hehe...

Jeg ville aldri kastet ølglass opp på scenen =) Koselig sagt av deg, tusen takk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits