Sko par nr. 57 - sølv tresko med paljetter

Disse skoene som jeg nå skal vise dere, fikk jeg av moren min for ca. tre-fire år siden. Hun hadde vært på Filippinene og både hun og jeg kommer hjem med maaaaange par sko når vi har vært der. Det er jo så billig vettu.

Og mamma pleier alltid å kjøpe noen sko til meg også, noe jeg selvfølgelig setter stooor pris på. Disse sandalene hadde hun i to farger. Den ene var i gull og det andre paret var i sølv. Jeg valgte sølv (har så mange gull sko).De ser kanskje søte ut, men de er grusomt vonde å gå i. Og det skal sies at jeg har aldri brukt de, for så vonde er dem. Dere ser den plasten som skal være rundt foten, den gnager seg inn i huden din, og er ikke spesielt godt.

Men søte er dem, spesielt med paljett sløyfene foran.Sko fra Filippinene er som kjent veldig billig, og jeg vil tro at disse kostet rundt 30-40 norske kroner. Sykt billig! Ikke rart man kommer hjem med titalls par.Hva syntes du? Fine eller stygge?

4 speak out loud

mrsxhaferi

03.11.2010 kl.02:19

De var fine ja :) Men kjipt at de er vonde å gå i. Kan tenke meg det er vondt når plastikken skjærer inn i risten på foten...

chanels Univers

03.11.2010 kl.04:17

Slike sko er ikke behagelige nei:-) Blir alt for stivt. Klem C.C

Annette

03.11.2010 kl.21:54

missxhaferi:Hehe..jeg syntes dem er helt grusomme....

Annette

03.11.2010 kl.21:54

chanels Univers:Ja, de er kjempe vonde også helt grusomme..hehe

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits