Babyshower!

Idag har jeg vært på babyshower. Ei venninne av meg er gravid og ei annen venninne hadde arrangert overaskeleses shower for henne. Utrolig koselig gjort. Så alle venninnene dukket opp og ventet på hovedpersonen.

Det var utrolig gøy å se hvor rørt hun ble!

Her er alle sammen samlet for litt ost og kjeks og mini pizzaer etter en overveldende mottagelse.


Vertinnen hadde styret og ordnet og var kjempe flink!

Her er alle de gode ostene og kjeksen og tilbehøret!Og hjemmelagde mini pizzaer som var kjempe smakfulle.Alle hadde med seg gaver til den kommende babyen. Den flotteste av den alle var bleiekaken, jeg har aldri sett lignende i hele mitt liv. Utrolig morsomt og kreativt.Alle jentene hadde med seg baby bilder av seg selv, og Monica skulle gjette hvem alle babyene var. Det er gøy med litt slike leker.

Etter noen timer der dro jeg hjem og bakte to slag kaker. Imorgen er det jo Lucia dagen, så det ble lussekatter også fikk jeg lyst til å bake serinerkaker. Eget innlegg om det kommer :)

Har du vært på Babyshower før?

2 speak out loud

mrsxhaferi

13.12.2010 kl.03:56

Så koselig :) Helt amazing den bleie kaken da :) Jeg har aldri vært på babyshower, men skal ordne et som "suprize babyshower" i februar. Det gledes, mest til å lage kaken da. hehehehe

Annette

13.12.2010 kl.10:31

missxhaferi:Kjempe koselig :) Jeg ble så fasinert av bleie kaken, aldri sett lignende før, utrolig morsomt å gi bort da og man trenger jo alt som er der og :)

Er gøy med planlegging av slike tilstelninger =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits