Chanels Univers!

Jeg leser en blogg som heter Chanels Univers, dette er ei utrolig morsom dame, hun skriver på en veldig festlig måte og jeg er stadig vekk innom bloggen hennes.

Hun påstår å være kone til en kjendis, men hun legger aldri ut orivate bilder så vi får bare stole på at hun er det =) Hun forteller historier fra blant annet kjendis fester og dagligdagse ting som er morsomt å lese, nettop fordi hun skriver morsomt.

Hun er ganske ny i bloggingen tror jeg og hun savner flere lesere, så jeg anbefaler mine lesere til å ta en tur innom, jeg tror neppe du vil angre.Ta en tur innom Chanels Univers davel for en festlig opplevelse =)

(Hun har ingen spesiell header, men hun har brukt bildet over og jeg syntes det passet så bra)

 

4 speak out loud

chanels Univers

14.01.2011 kl.20:18

Wow, Anette! You make my day! Ble så glad nå, at jeg tror jaggu meg jeg skal sende en " liten " gave i posten. Legg igjen adressen hos meg! Takk- Merci beaucoup-Danke. Juhuuu, ha en aldeles skjønn kveld, - jenta mi:-)

Annette

14.01.2011 kl.23:27

chanels Univers:Så bra du ble glad, ingen ting er som å glede andre vet du ;) Nei, gi deg da, du trenger ikke å sende meg noe, men siden du insisterer så legger jeg igjen adressen min på mailen din =)

Så bra du ble glad, supert =)

Og en nydelig kveld til deg også =)

Stor klem

15.01.2011 kl.14:26

Morsom er hun..men du tror vel ikke for alvor at det stemmer at hun er kjendis:)

Synes det er altfor mye som ikke stemmer der i gården..men for all del..morsom lesing :)

Den helgen hun var på fest hos Petter S..da var han selv i NY hele helgen..

Annette

15.01.2011 kl.14:30

Anonym:Hun er veldig morsom :) Om hun er kjendis eller ikke spiller forsåvidt ingen rolle for hun skriver morsomt uansett ;)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits