Shopping og champagne i Sweeden baby =)

Heisann folkens =)

Jeg kan tenke meg jeg har vært savnet ;) Hehe...Det har blitt lite blogging de siste dagene, og det er fordi jeg har vært på jentetur til Sverige i helgen =)

Jeg tok med meg to venninner til huset vårt som vi har i Sverige, huset ligger bare noen minutter fra Strømstad sentrum så det er veldig sentralt.

Vi kom oss avgårde ganske sent på lørdag ettermiddag, men det gjorde jo ingen ting for vi hadde hele kvelden i Sverige og hele søndagen.

Vi handlet litt mat på grensen, fant oss til rette i huset og etter en liten stund dro vi ut i Strømstad og spiste et bedre måltid på en restaurant som heter Kontoret. Det er en liten og intim sportsbar som også serverer mat.Vi tok biff alle tre og det smakte helt nydelig. Det er lenge siden jeg har spist ordentlig biff middag så dette smakte.

Etter noen timer på denne koselige restauranten, dro vi tilbake til huset og koste oss med Spellemanns prisen (gjett om det var jubel i stuen da Karpe Diem vant spellemannsprisen;)) og vin og snacks.Vi tok selvfølgelig endel bilder =) Hehe..Da vi skulle legge oss var det meningen at Kristin og Kathrine skulle ligge på samme rom og jeg på mitt eget, men jeg er litt husredd av meg så jeg la meg like så godt sammen med god jentene ;) Sov bedre enn om jeg hadde sovet alene =)Det var ikke dårlig og få plass til 3 stk. jenter i en seng som er 140 ;)

Dagen etter hadde vi strålende sol, vi hadde en lang og avslappet morgen med god frokost før det bar avsted til Nordby senteret og shopping :)VI skulle gjerne vært der lenger, men det får bli neste gang!Vi tok båten hjem til Sandefjord, og hadde en veldig hyggelig tur på båten, litt shopping ble det også :)

Det er så gøy med hytteturer og dette må vi få til igjen!

Hvordan har din helg vært?

7 speak out loud

Katrine

07.03.2011 kl.20:02

Så fantastisk :) Kanksje jeg må overraske kjæresten med en slik weekend :)

Annette

07.03.2011 kl.20:06

Katrine:Ja, weekend turer er kjempe hyggelige enten det er mye kjæresten eller venner =) Og Strømstad er en veldig koselig by, ikke er det så dyrt heller. Så det syntes jeg du skal =)

sandra wennberg

07.03.2011 kl.21:36

just nu har jag en "veckans blogg" tävling

var med du också.

läs/följ gärna min blogg också :)

Camilla

08.03.2011 kl.14:57

Så koselig det hørtes ut! Du får hilse Kathrine og Kristin fra meg;) Liker å lese bloggen din; føler en større nærhet til Drammen by og livet som var der, hehe. Men skal flytte hjemover til sommern så det gleder jeg meg til.

Ha en fin dag! Camilla

JB

08.03.2011 kl.16:41

Hørtes ut som en hyggelig helg! Kom tilfeldigvis over bloggen din på dt.no for et par mnd siden og nå er jeg blitt fast leser :-) Du virker som ei søt jente og utrolig jordnær. Fortsett å blogg som du gjør :-)

Annette

08.03.2011 kl.17:28

Camilla:Tusen takk for det Camilla =) Jeg skal hilse til de vet du =)

Så hyggelig å høre at du liker bloggen min, det er gøy å skrive når leserne mine liker det jeg skriver =)

Ha en strålende ettermiddag!

Annette

08.03.2011 kl.17:29

JB:Det var en kjempe hyggelig helg, er kjekt å være sammen med vener og dra på lang tur med de =)

Oi, så utrolig hyggelig å høre. Tusen takk for koselig komplement =) Nå ble jeg glad =)

Så hyggelig at jeg skriver såpass interessant at du liker å lese og følge bloggen min, det gjør det morsomt å skrive :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits