Et slitent skrekk-film hus!

Idag har jeg tilbragt store deler av dagen ute. Det har vært så utrolig nydelig vær så det var bare å komme seg ut i solen.

Ei venninne og jeg tok på joggeskoene og gikk en lang tur langs elvebredden. Det er så flott å se utover Drammenselvenn.Det var masse svaner og ender, lenge siden jeg har sett så mange på en og samme plass.De var veldig sølete av oljen som mange svømte i for ikke mange dagene siden. Stakars svaner.

Litt bilder av oss måtte vi jo også knipse =)Med så flott bakgrunn måtte vi få lov å pryde bildet litt vi også..hihi..Noen ender kom så nærme oss, men plutselig så forsvant de fort, men jeg klarte å knipse et par kodak moments likevel :)Vi endte opp på Papirbredden og tok oss en kaffe på en restaurant som heter Elvebredden, det var så friskt og godt å sitte ute å se på folket, herlige søndag dette her.

Etter en stund der tok vi føttene fatt igjen og gikk hjem til meg igjen. VI gikk ikke langs elvebredden på vei hjem for den var ganske isete, så vi gikk på veien.

Og da oppdaget jeg et ganske så slitent hus, jeg bare måtte ta bildet av det. Syntes det var så "fint", passer liksom litt i en skrekkfilm..hehe..Stilig bilde ikke sant?

Jeg sitter med god samvittighet og kvelden skal jeg tilbringe hjemme. Pusle litt med diverse og kose meg med en kopp te og film litt senere ikveld =)

Har du gått ute i det fine været?

6 speak out loud

Tina Louise

20.03.2011 kl.19:05

Hadde veldig lyst å dra ut å jogge. nesten ingen snø igjen, deilige varmegrader.. men var ikke akkurat i form for noe slikt i dag..

Annette

20.03.2011 kl.19:07

Tina Louise:Det kommer en dag imorgen =)

mrsxhaferi

20.03.2011 kl.22:56

Det så ut som en herlig gåtur langs elvebredden med vakre svaner og ender :) Herlig vær dere har. Likte bildet av spøkelseshuset :) hehehe, tror ikke jeg har villet gått alene forbi der i tussmørket. Har hatt en rolig søndag. Men skal aktivisere meg litt i morgen, blir hard trening med basket ;) God natt frøken fryd :) Klem <3

Annette

21.03.2011 kl.17:03

missxhaferi:Ja, det er alltid så deilig å gå rundt her, utrolig koselig. Det er så kjedelig å gå langs veien syntes jeg.

Ja, dette huset er skikkelig spøkelsesaktig..hehe...jeg hadde ikke tort å gått inn der. Vet ikke om det bor noen der jeg...Ikke godt å si!

Stor klem

mrsxhaferi

21.03.2011 kl.23:15

Håper egentlig at ingen bor i et så trist og skummelt hus...

Annette

22.03.2011 kl.06:53

missxhaferi:Nei, det håper ikke jeg heller. Jeg kjører forbi der hver dag og har enda ikke sett noe liv der!

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits