Gleder meg til imorgen =)

Dagene går så fryktelig fort, nå er det snart helg igjen. Idag ble det overtidsjobbing på meg, veldig greit egentlig siden jeg liker å være ajour og ha ting unna gjort.

Om ikke lenge skal jeg ut å gå tur med ei venninne. Det er jo så deilig å være ute nå som våren er kommet for fullt. Jeg prøver å gå en tur hver dag så langt det lar seg gjøre. Og jeg håper det blir fint vær til helgen, da må jeg finne på noe kjekt.

Imorgen skal jeg ha eldste nevøen min her, overnattende til lørdag. Det gleder jeg meg til. Det er ikke ofte jeg har nevøene mine hver for seg, og det blir ikke så mye krangling når de er hver for seg. Jeg lurer på om jeg ikke skal bake fylte horn til han kommer, han elsker det og det er lenge siden jeg har bakt det.

Så fredagen blir iallefall en kosekveld hjemme med film og mest sannsynlig fylte horn =)Før han kommer skal jeg vaske og rydde huset, legge på nytt sengetøy på gjesterommet og gjøre klart til helgen, det er en god rutine syntes jeg =)

Vi får blogges mer siden, jeg må få gjort litt her nå =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits