Effektivitet og nydelig solskinnsdag!

 

Jammen har jeg ikke vært effektiviteten selv idag. Etter at jeg kom hjem fra stemoren min (har fått stelt neglene mine) bestemte jeg meg for å ta i et tak her hjemme.

Det ser ikke ut etter at nevøene mine har vært på besøk så jeg fikk virkelig ryddet gjesterommet og rundt om i stuen. Jeg har til og med fått ryddet i klesskapet. Jeg tok en rask ryddesjau så nå går det an å se hva som er der inne.

Jeg klarte også å fylle en Ikea pose med klær jeg ikke er helt sikker på om jeg fortsatt skal ha eller om jeg skal gi det bort, vi får se. Foreløpig er posen stuet inn på gjesterommet ;)Uansett, jeg fikk tatt noen bilder da jeg var ute med nevøene mine og var sammen med ei venninne og barna hennes. Ikke så lett å ta bilde av de store, men jeg fikk i det minste tatt bilde av de minste.Jeg fikk også et par kodak moments av Feliks gullet til tante ♥Det var en nydelig dag igår, iallefall i Hokksund, da vi dro hjem til Drammen var det like overskyet som da vi dro derfra, så Hokksund var stedet å være igår :)

Resten av kvelden skal gå til å små rydde litt til og bare slappe av. Skal få prøve og lagt meg tidligere idag, det ble litt sent igår.

Har du hatt en fin start på uken?

4 speak out loud

Elin

04.04.2011 kl.20:51

Ja var flott igår :) Koste seg bra da alle mann :)

Annette

04.04.2011 kl.21:41

Elin:Kjempe fint i Hokksund, her i Drammen var det skikkelig overskyet da vi kom tilbake.

05.04.2011 kl.12:28

Så ut som du hadde det fint i med nevøene dine. PS Jeg har også vært på dagstur til Marmaris og Tyrkia. har også sendt deg en beskjed i innboksen din : )

Annette

05.04.2011 kl.14:13

Anonym:Ja, vi storkoser oss alltid :) De kan krangle litt, men det er jo veldig vanlig da.

Det var gøy med dagstur til Tyrkia :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits