Påskekos i Sverige :)

I skrivende stund sitter jeg nå i huset vi har i Sverige og koser meg med familien. Jeg tok en impuls tur hit, jeg har aldri feiret påsken her før så det blir koselig å være her i noen dager.

Det er godt og bli oppvartet og bare slappe av å gjøre akkurat det jeg har lyst til. Og på veien hjem blir det nok litt handling av litt forskjellig kjøtt og Ramløsa, jeg har fått så dilla på dette og syntes det er mye bedre enn brus. 

Her får dere en liten smakebit av hvordan hovedhuset er, det er ganske stort og plass nok til mange mennesker =) Jeg liker meg godt her, kanskje ikke med så masse mennesker, men med familien og så pleier jeg jo og ta med venner hit. Det er så koselig=)Imorgen skal vi ha en rolig morgen med en lang frokost, gleder meg virkelig til det. Og så tar vi turen til et tettsted som heter Grebbestad, rett ved Tanum Strand. Det er en utrolig koselig plass, en liten landsby på en måte. Jeg har vært der en gang før og gleder meg veldig til og dra tilbake dit imorgen =)

Det er jo meldt så fint vær også, så skal ikke se bort ifra at det blir en is og kanskje noe godt å drikke ved bryggen ;)

Nå er det like før jeg faller i søvn her, oppe kl.0530 gjør sitt. Så det skal bli godt å få seg litt søvn!

Skal du til Sverige ila påsken?

Ønsker alle mine lesere og bloggvenner en fantastisk fin påske høytid!Vi blogges før dere aner ;)4 speak out loud

fru Lyng

21.04.2011 kl.00:35

i morgen fakstisk...da skal vi på shoppingtur..hehe

så kos deg i sveige Annette. Og nyt fridagene;)

Påskeklem fra Janne

TANYA

21.04.2011 kl.14:35

Snygg blogg och fina bilder :)

Annette

21.04.2011 kl.21:33

fru Lyng:Hehe..også på selveste skjærtorsdag, her i Strømstad bruker det å være lange køer med rånere...vi dro andre veien idag til Grebbestad, en kjempe fin plass =)

Tusen takk, kos dere dere også, håper dere får noen flotte dager =)

Stor påske klem fra meg!

Annette

21.04.2011 kl.21:34

TANYA:Tusen takk for det, så hyggelig å høre =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits