En påskepyntet liten landsby =)

Idag har vi vært en tur i Grebbestad og kikket litt, det ble litt handling på Systembolaget siden det i Strømstad var stengt idag. Det er så utrolig fint der, spesielt om sommeren, da er det friske farger på trærne og bryggen kryr av folk som koser seg i denne lille vakre byen. 

Jeg har fått noen bilder av mamma som jeg skal vise dere, men et bildedryss når jeg kommer hjem skal dere selvfølgelig få =) Jeg lever i den troen at dere liker disse bilde dryssene fra mine utflukter og ferier og både venner, familie, bekjente og bloggvenner vet jeg er nysgjerrige så jeg kan jo lette litt å nysjerrigheten deres..hehe..

Vi ble ønsket fint velkommen da vi kom til Grebbestad.Overalt hvor vi gikk var det pyntet til påske med både blomster og hengende påske egg. Utrolig koselig var det.

På bryggen var det veldig koselig, så vi gikk en promenad nedover der =)Det var veldig fint vær, men det blåste litt. Inne på Systembolaget var det sjokket fult, men vi fikk nå handlet det vi skulle, vi var der ganske tidlig, jeg tror det ble mye mere utover dagen. Vi har ellers grillet og bare kost oss idag, spilt Yatsi og nytet det flotte været!
Nå lurer jeg på om jeg skal lese litt i boken jeg begynte på for lenge siden, mange forbinner jo blant annet påsken med lesing av bøker =)

Hva har du gjort idag? 

6 speak out loud

Silje Helen

21.04.2011 kl.23:42

Så utrolig fin blogg :)

Annette

21.04.2011 kl.23:44

Silje Helen:Tusen takk for det, så hyggelig å høre =) God påske til deg!

mrsxhaferi

22.04.2011 kl.13:26

Så ut som en fin tur :) Ønsker deg god påske videre søta :)

Annette

22.04.2011 kl.23:56

missxhaferi:Ja, her i Sverige er det mange flotte plasser en kan se når man har hus her =) Håper du har det supert i Skopje med din kjære mann =) God påske videre søtis =)

Silje

24.04.2011 kl.10:34

Der var jeg og Alex på torsdag og, vi gikk langs den samme Kaja, sammen med Willy, som du står på på bildene:-) polet var vi på og, men det var jo loppet for all alkohol, så vi måtte kjøpe vin vi aldri hadde hørt om før!:-s men det gikk ned;-) god resten av påsken til deg!:-)

Annette

24.04.2011 kl.21:53

Silje:Nei, gi deg da..var dere der på torsdag...så artig. Synd jeg ikke støtet på dere for det er jo en bitteliten by så sannsynligheten for at vi hadde møttes var jo stor!

Ja, de var robbet for det meste på lørdag også, da var jeg der på runde nr.2..hehe..

Koselig at dere tok en tur dit, Sverige har så mange fine steder =)

Fortsatt god påske til deg!

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits