Don`t hold your breath!

Jeg er super trøtt så det blir tidlig kvelden på meg, har allerede krøpet opp i loppekassen, men måtte jo en tur innom her da å holde dere oppdatert =)

Har vært en tur i Strømstad sentrum idag, en fantastisk koselig by altså!Har vært på en liten rundtur med mamma idag deriblant Strømstad sentrum, ellers bare kost meg i solen =) Påsken er herlig dere selvom jeg har mer vår og sommerfølelse enn påske følsele.

Har fått dilla på en ny låt som svirrer rundt på radioen om dagen! Den er veldig fengende, bare skru opp volumet før du trykker på play ;)

Er det foresten henne i Pussy Cat Dolls? Det ligner litt på hun ene der også ligner det på Kim Kardashian, men det vet jeg at det ikke er, det er jo Nicole Scherzinger :)

Gleder meg til en ny dag imorgen med enda mere sol og herlig musikk på radioen =)

Hva har du gjort idag?
*Turist i Strømstad by*

2 speak out loud

23.04.2011 kl.14:36

Ja, det er henne! Må bare si at det er en veldig koselig blogg du har :)

Annette

24.04.2011 kl.02:04

Anonym:Tusen takk, så hyggelig at du likte bloggen min, du er velkommen til å titte innom igjen =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits