Frøken Fryd`s påske!

Jeg lovet dere et lite bilde dyss fra påskeferien min. Jeg har tilbragt noen herlige påskedager i feriehuset vårt i Sverige, der storkoser jeg meg alltid. Det er en utrolig fin plass vi har der og det er så mye å finne på der at jeg gjerne skulle vært der noen dager til =)

En liten tur til Grebbestad, bare 30 minutter fra Strømstad.Mamma og meg foran den flotte bryggen og sentrum av Grebbestad!

Jeg måtte bare stå foran denne flotte vognen med masse blomster i, synd blomstene ikke kom frem på bildet, men jeg kan jo pryde bildet jeg ;) Hehe..

Påskeliljer er et must i påskenDet ble også biljard flere ganger om dagen, det er så gøy syntes jeg :)Turist i Strømstad var jeg også. For et nydelig vær vi har hatt i påsken!Å være turist er morro =) Hihi..

Godt og varmt var det også, skikkelig sommer varme!Megselv og skjønne gutter!Vi tok en tur nr.2 til Grebbestad! Flere som ville hamstre alkohol på Systembolaget, men der var det ganske robbet for varer.Vi kom over et morsomt skilt "Slaskebrygga"..heheSpasertur på tomten våres krever også litt bilder =)Og siste dagen var vi på en liten sykkeltur og kjøpte is, is er et must når solen steker!Denne påsken har vært helt fantastisk, har tilbragt den med familie og bare kost meg! Nå skal denne siste dagen nytes til det fulle, før det er back to business igjen imorgen!

Selvom det er godt med litt fri, er det veldig godt å være tilbake på jobb også!

Jeg våknet opp for litt siden uthvilt og fresh og har fått på meg treningsklærne, nå er det spinning for alle pengene den førstkommende timen før jeg skal på kaffedate! Ååå for en herlig start på denne uken og 2.påskedag =)

Hvordan har din påske vært?

Har du gjort noe spennende du vil fortelle meg om?

HVa skal du gjøre på denne siste fridagen?

 

 

9 speak out loud

Tove

25.04.2011 kl.10:19

Takk for at vi fikk se disse flotte påskebildene

Annette

25.04.2011 kl.10:56

Georgine:Gleden er på min side =) Koselig at dere liker det! Ha en strålende dag!

mrsxhaferi

25.04.2011 kl.12:55

Ser ut som en herlig familepåske. Mange fine bilder og så herlig å ha hytte i Sverige da :) Jeg har jo tilbragt ferien i Skopje og har hatt det kjempefint. Dette er min nest siste dag, reiser på onsdagsmorgenen (natten). Så i dag er det dessverre litt farvel med familie og venner og pakking på planen. For dagen i morgen skal virkelig nytes med min kjære. Ønsker deg en fin siste dag av ferien din søta :) Klem <3

Annette

25.04.2011 kl.16:55

missxhaferi:Tusen takk for det =) Det er helt topp og ha hus i Sverige, ikke er det så langt å reise fra Drammen heller så er fint å dra på helgeturer dit =)

Du må nyte de siste dagene i Skopje, kan tenke meg det blir helt forferdelig å reise hjem til Norge igjen :( Kjenner følelsen, husker da kjæresten min flyttet til Dublin for å jobbe, ikke noe morro i det hele tatt :(

Stor klem fra meg <3

Elina

25.04.2011 kl.18:50

Glad påsk! :D

Annette

25.04.2011 kl.21:16

Elina:Takk, god påske til deg også selvom den er over nå da..hehe

Mr.Han

22.02.2012 kl.10:09

Dette er så fjernt fra min påske som man kan komme.

Annette

22.02.2012 kl.17:51

Mr.Han:Hvordan feirer du påske?

Mr.Han

22.02.2012 kl.20:56

Friluftsliv og fiske, fra havnivå til høyeste topper. Jeg synes for øvrig en skikkelig bytur i vårværet er riktig så fint, men det er om turene blir avlyst.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits