Sko par nr. 61 - marineblåe herligheter :)

Dere trodde jaggu jeg bare hadde 60 par sko dere, fy skam dere ;) Hehe...

Å neida, jeg har flere sko jeg skjønner dere, jeg har bare ikke hatt ork til å ta bilder av de for det tar faktisk litt tid å stelle de opp, ta de ut av sko esken, rydde de på plass igjen. Å gjøre dette med så mange par sko kan gjøre at man går litt lei. Men nå er jeg tilbake igjen, kanskje ikke for fullt, men vi tar det smått :)

Disse skoene jeg skal vise kjøpte jeg for 8-9 år siden da jeg jobbet i Euro Sko kjeden. Det var på den tiden jeg jobbet der, at jeg fikk skikkelig sko dilla og har siden hatt det, men jeg er typisk jente og elsker sko i ulike varianter og fasonger.

Jeg falt for disse skoene pga. den flotte blomsterbroderingen som er på siden også var jeg litt fan av marineblå så de passet jo perfekt til min garderobe da.Jeg brukte de litt da jeg kjøpte de, men de senere årene har det ikke blitt noe, helt til jeg tok de frem nå i våres, jeg vurderte å bruke de til flere antrekk, men fant ut at jeg heller ville bruke noen andre, så de har stått i gangen siden.De kostet 499kroner, men jeg gav ikke det fordi, det er fordelen med å jobbe butikk at du alltid vil få rabatter.

Som dere kanskje husker brukte jeg og ta bilde med skoene på, dette skal jeg nå slutte med, nettop fordi det tar for lang tid.Så da var jeg forhåpentligvis igang igjen ;) Satser på at det ikke blir så lenge til neste sko innlegg!

Har du sko du har hatt i mange år og som er i like god stand som da du kjøpte de?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits