Flott start på mai =)

For en herlig dag det har vært til nå, selvom været har vært litt varierende med sol, regn og kald vind, har det vært en veldig bra dag.

Jeg våknet ganske sent idag, men spratt raskt opp og gikk en lang tur til byen med ei venninne. Der tok vi en soft is og en is te og gikk hjem igjen. Det er så deilig med slike søndagsturer.

Her er den "berømte" Ypsilon broen.Jeg er så glad i å gå langs elvebredden, iallefall når det er så fint vær ute. Og fra meg og til sentrum bruker man ca.40-45 minutter, en fin tur vil jeg si.

Mange flotte trær er det nå også, og de blir jo bare finere og finere.Masse hvitveis var det også kommet langs elvebredden og på Gulskogen gård. Det er vakre blomster det.Også er det mange hus som er veldig gammle og fredet.Flott utsikt til den andre siden av elven er også fint å se på når man er på tur =)Da jeg kom hjem ble det 1 time spinning også, middagen er spist og nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og små pusle litt her hjemme =)

Hvordan har din søndag vært?


8 speak out loud

Marie M.

01.05.2011 kl.19:02

hørtes herlig ut! jeg har akkurat kommet hjem fra en hyttetur, som også har vært veldig deilig:D

Annette

01.05.2011 kl.19:27

Marie M.:Helt fantastisk =) Hytteturer er jo kjempe gøy da, kan tenke meg du koste deg =)

mrsxhaferi

01.05.2011 kl.20:48

For en herlig dag da! Jeg har vært ute sammen med venninna mi og trillet beibi, vært på restaurant og drukket iskaffe og kost meg i solen :) Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Klem <3

Annette

01.05.2011 kl.21:13

missxhaferi:En helt fantastisk dag selvom det blåste litt surt og små regnet litt, men jeg elsker jo regn jeg da..hehe..Ååå så koselig da, vært på trilletur og greier, det kan jeg tenke meg er stas =)

Det er bra du har kost deg, det fortjener du!

Stor klem til deg <3

Greeneyes

01.05.2011 kl.22:41

Hørtes ut som en fin dag ja... jeg har stort sett ligget på sofaen jeg med litt skiftende hodepine og kvalme... :D Jepp, rett og slett litt fyllesjuk :D søs og hennes kjære hadde den årlige åpningen av Kitty's sportsbar i hagen i går, fra klokken tolv til klokken tolv. Masse mennesker, masse liv og masse drikke :D he he he

Annette

01.05.2011 kl.22:43

greeneyes:Det er deilig og bare ligge på sofaen og sløve også etter en fest kvelden i forveien =) Det er lov det.

Hmm..hva er KItty`s sportsbar for noe? Det hørtes interessant ut =)

02.05.2011 kl.08:37

He he en liten søt bar som er bygget ute i hagen til søs og hennes. Den har stått der fra foreldrene til Petter om ikke besteforeldrene, husker ikke helt. Men hver "natt til 1. mai" har de åpning av denne utebaren sin da, med knallende stor fest og masse blide mennesker :D Og ØL.... masse masse ØL!!!!

Annette

02.05.2011 kl.16:54

Anonym:ÅÅå så utrolig kult da, det er jo skikkelig artig og ha en slik bar =) MOrro, den må du ta bilder av =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits