Dette er min beste venn!

Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men idag er dette min beste venn! Takk Gud for at du finnes akkurat idag!Jeg har siden januar 2011 sluttet å drikke brus, dvs. at jeg har drukket det to ganger etter at jeg har sluttet, men etter en fuktig kveld igår som idag har resultert i skikkelig "fudlesjuke" (fyllesyk) visste jeg ikke mine arme råd enn å åpne en colaboks, åååå Gud for en herlig lyd det er når du åpner en cola boks.

Cola har aldri smakt mer godt enn det det har gjort idag :) Og idag er tredje gangen jeg drikker brus dette året og det smakte rett og slett himmelsk! Ikke rart at det smaker ekstra godt siden jeg ikke drikker det så mye lenger, men idag er lov for jeg er skikkelig dårlig..haha...enda jeg bare drakk 1 flaske vin, hallo? Jeg blir aldri full på 1 flaske vin, men joda, det ble jeg igår :)

Etter at venninnene mine hadde gått sluknet jeg på sofaen og våknet par timer senere i 3 tiden og ropte etter elgen, æsjameg så ekkelt, men jeg følte det mye bedre etterpå.

Våknet tidlig av at broren min ringte og spurte om jeg kunne ordne gave til stefaren vår, så snill som lillesøsteren er gjorde jeg altså det med skallebank til tusen og slapp som bare det, men jeg fikk nå gjort det jeg skulle :)

På dager som dette lengter jeg sårt etter mocca frappucino fra Starbucks, har såååå cravings etter det idag! Jeg er sikker på at både frappen og colaen ville kurert min fudlesjuke ;)Så nå går jeg rundt som en zombie, har fått vasket bilen da, det skal jeg ha, og nå er det vel dusjen som roper, må jo få noe ut av denne nydelige dagen!

Gleder meg til ikveld, men forteller mer senere dere ;)

Hva driver du med idag?

Frøken Fryd på sitt beste, ser jo ikke ut som jeg hadde det fuktig igår ;)Okey da, så er bildet litt "gammelt" ;)

Ha en strålende dag solstråler!

2 speak out loud

mrsxhaferi

07.05.2011 kl.14:54

Hhehehe får håpe du og colaen får en fin dag ;) Har også veldig lyst på mocca frappuchino med masse isbiter... til både meg og tanna mi ;) Kos deg så lenge!

Annette

08.05.2011 kl.00:21

missxhaferi:Tusen takk snuppa :) Jeg har storkost meg med to bokser med vola idag, cola har aldri smakt bedre :D Hehehe....

Uff da, har du sånn tannverk? Ikke noe morro, håper det gir seg snart :)

Stor klem

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits