Fikk koselig selskap til middag =)

Idag var jeg og hentet yngste nevøen min i barnehagen, han var kjempe glad for å se meg, men syntes jeg kom altfor sent. Så jeg fikk litt dårlig samvittighet :( Jeg hadde så masse å gjøre på jobben at det var vanskelig å løs rive seg fra arbeidet, men det er vel ingen unnskyldning.

Som trøst ville gullet ha pannekaker, og det skulle han selvfølgelig få, han ville også være med på røre lagingen =)Han har blitt så flink til å spise og spiste hele tre pannekaker!  VI spiste og koste oss og skravlet. Han er litt av en skravlekopp han nevøen min, det ligger til familien ;)

Vi har et tre ute i hagen som guttene elsker å klatre i, hver gang de er på besøk hos meg så leker de og klatrer de i dette treet, og de kan holde på i timesvis.Feliks har blitt så tøff og klatrer nesten til tops!Er han ikke bare skjønn ;)

Han ville gjerne overnatte, og det kunne han gjort også hadde jeg ikke begynt så tidlig på jobb. Jeg begynner jo på jobb før barnehagen åpner så han får heller komme tilbake om ikke lenge, da kan han overnatte =)

Nå har Feliks dratt hjem og jeg skal straks se fruene, gleder meg masse =) Det er så merkelig for etter hver episode så virker det så lenge til neste uke, men vips så er jo tirsdagen her :=

Hvordan har din tirsdag vært?

Klar for fruene?

11 speak out loud

Så hyggelig da :)Kjempe søt gutt :) Om jeg ble gutt skulle jeg vist hete det samme som han. Bare at mamma og de ville skrive det felix. Men ettersom mamma og pappa fikk meg og ingen gutt ble navnet Charlotte. Så gamle kaninen fikk hete felix.

NN

11.05.2011 kl.12:57

Hei: har du vurdert om lille Feliks har lyst til å ha barnebilder av seg selv ute med navn på nettet - i resten av sin levetid? Jeg anbefaler at du bruker noen minutter inne på www.barnevakten.no så du lærer litt enkle råd om nettvett, slik at du kan komme på bedre tanker vedr. utlevering av navn og bilde av barn på internett. Du ser ut til å trenge en innføring i de enkleste "hva man ikke gjør" - rådene.

Catharina

11.05.2011 kl.13:18

Han er en kjempe sjarmerendes gutt :) Ida elsker å leke med han!

Hørtes ut som om dere hadde en veldig koselig tirsdag, ingen ting som er bedre enn det :)

mrsxhaferi

11.05.2011 kl.14:05

Så koselig da :) Ser ut som du hadde en toppers tirsdag. Håper dagen i dag er og blir like flott. Klem <3

Annette

11.05.2011 kl.16:55

Charlotte:Veldig hyggelig =) Ja, han er kjempe søt, en skikkelig hjerteknuser =)

Næ så artig da..hehe...jeg skulle egentlig hete Charlotte, men pappa ville jeg skulle hete Annette, så da ble det det =)

Annette

11.05.2011 kl.17:11

NN:Hei! Han er nok ikke gammel nok til å vurdere dette selv, hadde jeg spurt han ville han nok ikke skjønt hva jeg mente. For hvilken 5 åring er det som forstår et slikt spørsmål?

Det skjønner vel du også at en 5åring ikke gjør?

Det var nok ikke så lurt av meg å legge ut både bildet og navn, men du som skriver dette burde vel være smart nok til å forstå at man ikke skal ha begge deler? For å legge ut bilder uten navn er jo like ille som å legge ut både bilde og navn.

Jeg er veldig klar over disse reglene du mener jeg bør lese, men da visste kanskje ikke du at man kan reserve seg mot å være søkbar på nettet. Dette er en rask mail som du sender Google og etter en viss tid (jeg tror det er 2-4 uker)vil min blogg i dette tilfellet ikke være søkbar. Men dette gjelder ikke på blogg.no, dt.no (bloggen min blir reklamert der, var kanskje der du fant meg)og hvis man kan bloggadressen min.

Så bilder og alt som min blogg berører, vil da ikke finnes i Google.sine databaser.

Jeg har vært så dum at jeg ikke har reservert meg mot dette, men det skal jeg jaggu gjøre :)

Jeg skal ta din konstruktive kritikk med meg og være varsom i fremtiden, for alt jeg vet kan jo du være en pedofil som liker å se små barn på nettet.

I denne bloggverden som du kanskje ikke er endel av, er det lett og bli revet med andre blogger som legger ut barn av barna sine, dette gjelder både folk som er yngre og eldre enn meg. Tror mange burde tenke seg litt godt om før de legger ut bilder av små barn. Og som du presiserer skrive navnet i tillegg. Dette gjelder også meg.

Du får si ifra da vet du, hvis det skulle dukke opp flere ting som du misliker at jeg gjør her på bloggen min. Man trenger en wake up call noen ganger!

Annette

11.05.2011 kl.17:13

Catharina:Ja, han er litt av en skøyer han her ja..hehe...ja, de leker jo så godt sammen =)

Det var en veldig fin tirsdag, er så koselig og ha han på besøk!

Annette

11.05.2011 kl.17:15

missxhaferi:Ja, kjempe koselig, vi har det alltid så hyggelig sammen =) Håper du har en kjempe fin dag søta, klem klem <3

anonym

12.05.2011 kl.18:52

Synes vel du overreagerte litt vel og var noget krass tilbake på NN sitt innlegg. Tror nok ikke h*n er pedofil gitt.. Tror du en pedofil ville anbefalt deg å ikke ha barnebilder på nettet??

Annette

12.05.2011 kl.19:26

anonym:Tro hva du vil du, det gjør vi alle ;) Ikke vet jeg, man vet aldri, for alt jeg vet kan han/hun være det.

Annette

12.05.2011 kl.19:27

anonym:BTW; Litt krasshet må en tåle om man leser min blogg!

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits