Gode venner er som teddybjørner....

På lørdagen var jeg hos ei venninne, vi så film, skravlet, spiste og koste oss og jeg ble til langt på natt for hun skulle hente samboeren sin så jeg kunne like godt være der til hun dro.

Da vi skulle dra oppdaget hun raskt at bilen hennes var parkert inne på parkeringshuset, og hun hadde glemt at hun måtte hente den ut før kl.24, så hun visste ikke sine arme råd stakars.

Jeg sa til henne at jeg kunne kjøre henne, det er jo det man gjør for vennene sine, og jeg stiller alltid opp for vennene mine når de trenger det. Jeg vil jo gjøre mot andre slik jeg vil at andre skal gjøre mot meg, og det var en god gjerning, og jeg liker å gjøre gode gjærninger, da skjer det gode ting med en har jeg lært :) Hehe...

Så jeg kjørte henne og 1 1/2 time senere var jeg hjemme hos meg selv, med god samvittighet og kunne sove godt. Både hun og samboeren var veldig takknemmelige og det varmer godt syntes jeg.I en hektisk hverdag som de fleste lever i så er det fort gjort å glemme sine venner, man vet at man har de der, men man viser kanskje ikke takknemmeligheten over vennskape alltid.

Et vennskap skal pleies det også på så mange måter og for dere som har det like hektisk som meg eller enda mer hektisk eller for dere som bare rett og slett trenger og bli minnet på vennskapet til vennene dine, her har dere en liten smørbrødliste over hva et vennskap innebærer eller bør innebære.

♥ Dele gleder og sorger.
♥ Gi og ta.
♥ Være initiativrik.
♥ Være støttende og gi råd og veilede.
♥ Være sammen i tykt og tynt.
♥ Være inkluderende.
Jeg kunne sikkert fulgt opp vennene mine mye mer enn det jeg gjør, og jeg setter stor pris på alle sammen selvom jeg veldig sjeldent sier det. Mulig jeg også stiller for høye krav til vennene mine, men jeg er sikker på at de gjør det de også, bare ikke de samme kravene som jeg stiller.Ta vare på vennene dine, de virkelige, de er verdt det!


5 speak out loud

Domino

17.05.2011 kl.00:30

Du er jo rett og slett ei enestående venninne da :) Tror det vanker noen fine julegaver på deg i år også.

-Domino

mrsxhaferi

17.05.2011 kl.01:57

Så utrolig søtt sagt, og ikke minst for en god venn du er :) Jeg pleier også mine vennskap godt. Venner er viktige uansett og man skal aldri ta et vennskap for gitt. Jeg har mistet mye kontakt med venner opp igjennom årene. Men når man vokser til blir man noen ganger forskjellig og da blir det ikke alltid like lett å holde vennskapet varmt. Men jeg er veldig takknemlig for de vennene jeg har, både i gode og onde dager. Og prøver så godt jeg kan å fortelle de ofte, at jeg er både glade i dem og det de gjør for meg. Det viktigste er vel kanskje å gi og ta, det er i allfall noe jeg verdsetter.

Klem

alexandra

17.05.2011 kl.16:28

Fin blogg! Följa varandra på bloglovin? :)

Annette

17.05.2011 kl.20:36

Domino:Aaww..det var jo veldig pent sagt, tusen takk for fine ord =) Det hadde jo vært aldeles topp om det lå noen fine julegaver til meg under treet i år :D Hehe..

Annette

17.05.2011 kl.20:40

missxhaferi:Tusen takk, så koselig at du syntes det :)

Ja, venner er kjempe viktig og er som du sier at man skal ikke ta de for gitt.

Jeg har også mistet kontakten med endel venner, men jeg har valgt dette selv da jeg ikke har hatt ønske om å vanke med de lenger, av ulike grunner vel og merke.

Det er kjempe viktig og gi og ta, man er nødt til det i alle slags forhold, for at det skal fungere.

Det er godt vi har gode venner som vi verdsetter og som verdsetter oss :)

Klem klem

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits