Verandakos og bykos :)

På slike lørdager som dette er det virkelig lov å kose seg!
Dette har vært den beste lørdagen på lenge :)

Været har vært upåklagelig, strålende sol og skyfri himmel. Selvom jeg ikke takler varme så bra så har jeg storkost meg ute på verandaen med nevøene mine. De kom på formiddagen idag med masse sjokoladeboller og kanelboller og skal bli til imorgen. Og jeg har til og med fått ganske så bra farge =)Filip og Feliks var redde for at det ikke skulle være nok boller og kjøpte med seg fire sånne sommer favoritt bolleposer med 6 kanelboller i en pose og 4 sjokoladeboller i en pose. Vi har ikke spist opp halvparten engang..hehe..En utrolig koselig tanke da, det skal de ha ;)

Etter noen timer med verandakos dro vi ned til byen og møtte en kamerat og barna der, de lekte på den nye lekeplassen som har kommet til parken der, en kjempe flott plass for ungene å leke seg på.Det var jo knall for barna å leke her!

Etter noen timer på denne flotte lekeplassen og is spising dro vi hjem og grillet pølser og satt ute på verandaen og koste oss.

Så var det litt lørdagskos før leggetid, begge ble litt slått ut av varmen!Nå sover begge guttene søtt og tante får litt kvalitetstid med seg selv, det blir sofa kos og litt tv titting =)

Hvordan har din lørdag vært?

8 speak out loud

mrsxhaferi

04.06.2011 kl.23:11

Så herlig dag dere har hatt og du er jo bare verdens beste tante :) Håper der blir lei av finværet i sør snart... og sender det til trøndelag ;) Har hatt en veldig avslappet og koselig lørdag. Ønsker deg en god natt og en fin dag i morgen. Klemmer <3

Annette

04.06.2011 kl.23:24

missxhaferi:Ja, helt toppers =) Og satser på at morgendagen blir like så fin =)

Tusen takk for det, koselig å høre =) Og jeg hører jo ofte at jeg er verdens beste tante.

Jeg er iallefall den tanten i familien som har de mest og tar godt vare på de og følger de opp så godt jeg kan. Syntes det er viktig jeg.

Mange som spør meg om hvorfor jeg ikke har egne barn..og ofte er det mange som spør om de er mine..hehe...for de ligner jo skikkelig liksom..haha..

På mandag kan det godt bli overskyet og kjølig for det er grusomt å være på jobb når det er så varmt. Helt uutholdelig syntes jeg.

Ha en strålende dag imorgen du også =)

Stor klem til deg

Monica

05.06.2011 kl.08:26

Ser ut som en strålende fin dag :-)

Katrine

05.06.2011 kl.08:40

Ser ut til at dere har kosa dere mye idag. Og det er viktig når man er på tantebesøk =)

Lørdagen min var faktisk ganske slitsom og slettes ikke mye kos. Men jeg klager ikke, det var jo som forventet. Ettersom jeg vasket taket på stuen før jeg dro på jobb om fredag, og etter jobb var det rett å hjelpe til på plattfest. Kom hjem kl 03 på natten og da var det bare å legge seg å opp på tilivakt på jobben :/ Sliten pike når jeg kom hjem, men har planer om å utnytte denne søndagen til det fulle, for jeg er allerede oppe å igang ;D

Creativboligstyling.

05.06.2011 kl.09:37

Så koselig da! Guttene er heldige som har en tante som deg! Siden min søster..som er eneste tante til jentene mine bor i Danmark, så har vi noen ekstra tanter. nemlig mine venninner, og de er gull verdt! :)

Kos med overnattinger og opplevelser med tante, det setter de nok kjempe stor pris på! vedder på at mamman og pappan også setter pris på samværet du har med dem!

Det er jo bare så deilig om dagen! Storkoser meg selv i finværet, men må ta noen pauser fra varmen av og til ;)

Det er fint vær i dag også, passer perfekt! ;D

*Klem*

Annette

05.06.2011 kl.10:44

Monica:Jepp, en veldig fin en =)

Annette

05.06.2011 kl.10:49

Katrine:Vi storkoste oss og det tror jeg gutta gjorde også selvom de er fæle på å krangle med hverandre.

Oi, ja, du har virkelig holdt høyt tempo, får håpe du får slappet godt av idag og nytet denne flotte søndagen.

Ha en strålende dag =)

Annette

05.06.2011 kl.10:58

Creativboligstyling.:Tusen takk for det, koselig å høre =) Vi hadde en veldig fin dag i går.

Det er veldig gøy med overnattinger, selvom det blir endel krangling når jeg har de sammen så er det kjempe koselig. Hver for seg er de skikkelig englebarn...hehe..rart det der, men er vel slik det er med søsken :)

Venninner som tanter kan jeg tenke meg er gull verdt, er så koselig når venninnene får barn, man blir automatisk tante da :)

Håper du får en strålende dag, her er været skiftende, litt overskyet og det blåser endel, men jeg håper solen titter frem snart =)

Stor klem

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits