Sommeridyll =)

Dagen idag har gått med til litt av hvert. Jeg ble hentet av ei venninne som ville ha meg med til en alternativ messe på Sand Gård i Hurum bare et par minutter fra Holmsbu.

Jeg er ikke så veldig alternativ av meg, men tenkte at vi kunne ta en runde i Holmsbu etterpå så jeg var ikke så vanskelig å be =)

Vel fremme på Sand Gård (høydepunktet her var å få spise de berømte og giagntiske kesambollene)Det har jo vært et fantastisk vær idag, det passet igrunn bra da deler av denne alternative messen var ute. Boder både ute og inne. Mye healing, tarot kort, helse massasje og alt du får innen alternative saker.Venninnen min valgte og ta en Japansk energi massasje. Det så både godt og vondt ut. Jeg hadde nok hatt godt av en slik massasje, men jeg er ikke så glad i og bli massert så det ble med at jeg kikket på og knipset litt bilder ;)De solgte masse stener der, stener som skal være bra for mye forskjellig. Jeg vet ikke helt om jeg tror på dette her jeg, men siden jeg får dette utslettet mitt på hendene når solen og varmen kommer så tenkte jeg at jeg kan jo gi det en sjanse.

Jeg er villig til å prøve alt for og bli kvitt det grusomme utslettet, ikke bare ser det stygt ut, men det er grusomt vondt.
Så jeg endte opp med tre forskjellige stener som jeg tenkte å fortelle om i et annet innlegg.

Jeg gir de en sjanse så får vi se om det virker.

Etter massasje og sten shopping fikk jeg mine etterlengtede kesamboller. De har et bra utvalg av bakeprodukter..nam nam (møtte til og med ei annen venninne der også, så det var jo kjempe koselig. Ble stående og skravle litt på cafèn der.)Etter noen timer på Sand Gård dro vi inn til Holmsbu, det er en utrolig fin plass, jeg har ikke vært der på 2 år så det var jammen på tide.

Se så utrolig flott utsikt og plass dette er. Det krydde av mennesker som kom enten med båt eller bil og var der på dagstur eller weekend tur.Det er fantastisk utsikt utover sjøen her.Vi tok middagen vår på Brødrene Jensen, de har kjempe god Bakgårdsburger..nam nam. Den smaker sååååå hjemmelaget.

Etter et par timer i denne herlige bakgården gikk vi og kikket litt, og hver gang jeg går forbi dette utrolig søte huset, MÅ jeg bare knipse litt med kamera =)Så ble det en is mens vi gikk rundt og kikket før vi satte oss ned på en benk ved vannet og bare nøt livet og solen =)

Og så dro vi hjemmover igjen etter mange timer på Hurumlandet.Vel hjemmet igjen ble det verandakos hjemme hos meg med deilig lemonade. Det begynte å blåse veldig så vi gikk inn etterhvert og hadde Sex & The City maraton, jeg digger den serien =)

Nå er det kvalitetstid på gang, jeg pusler litt her og har lagt på nyvasket sengetøy, det er deilig det =)

Hvordan har din dag vært?


4 speak out loud

mrsxhaferi

13.06.2011 kl.11:36

oj det var litt av en dag. Alternativ messen hørtes interessant ut. Men jeg hadde nok stått over massasje jeg også. Får vondt av den minste ting... heheheh

Utrolig flott plass Holmsbu er. Virkelig sommeridyll!!! Kjenner jeg savner det glade sørland, når jeg ser slike bilder. Det lille huset var utrolig fint da.

Jeg hadde litt slaraffen liv i går, skulle egentlig gå en laaaaang tur, men fikk så lyst til å male ute i trodenvør i stedet. Rakk meg akkurat inn før regnet kom :) Ellers litt familiehygge på kvelden.

håper du får en kjempefin dag i dag :) Klem

Annette

13.06.2011 kl.12:12

missxhaferi:Ja, vi fikk gjort veldig mye igår, det var koselig :)

Jeg også får så vondt av masasje av alle slag.hehe...så jeg stod over lett =)

Ja, Holmsbu er en kjempe fin plass, det er så idyllisk der om sommeren, tenk deg om vinteren, da er det sikkert helt dødt der..

Så deilig med en rolig dag for deg igår da, og så bra at du fikk malt før det begynte å regen =) Du fikk gjort litt du også igår, det er bra =)

Ha en strålende dag søte deg!

Stor klem

Creativboligstyling.

13.06.2011 kl.14:10

ÅH! Der skulle jeg likt å vært! Flott sted og jeg er intressert i det alternative. Med fibromyalgi og div legebesøk har jeg mistet troen på det medisinske.

Bakriet så himmelsk ut og maten dere spiste så kjempe digg ut, flotte bilder av ei kjempe søt jente! :)

Ha en fin ettermiddag Anette!

*klem*

Annette

13.06.2011 kl.15:28

Creativboligstyling.:Ja, der skulle du vært, det var mye spennende å se på og mye å gjøre der, veldig spennende =)

Ja, det bakeriet er bare noe helt for seg selv..store boller av alle slag..nam nam

Tusen takk for kjempe koselig komplement =) *blush*

Ha en strålende mandag søte deg!

Klem klem

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits