Tjøme - Et feriepardis uten like!

Igår tok jeg meg en tur til Tjøme for å besøke familie som ferierer der om sommeren. Det var jo så fint vær og en tur til Tjøme ila sommeren er et must.

Jeg storkoser meg på Tjøme og håper jeg får til å dra dit igjen før sesongen er over. Jeg er omtrent oppvokst på Tjøme for familien min har feriert der siden jeg var liten og vi er der hver eneste sommer.

Det som var nytt i år er at pappa og stemoren min har fått nye møbler i forteltet, kjempe fint syntes jeg. Behagelige og delikate møbler hadde de fått.

Et velkommen skilt møter gjestene ved inngangspartiet.Jeg syntes Tjøme er den beste plassen å feriere i Norge om sommeren, bare se på den flotte utsikten.Vi var også invitert på bursdag.Og hele familien var samlet for pølsefest.Og is med tilbehør til dessert :)Det er mange kjentfolk på Tjøme så det blir til at man skravler og skravler og tiden flyr fra deg, det ble plutselig ganske sent og jeg valgte å dra hjem siden det var meldt regnvær idag.
Håper det ikke blir så lenge til neste gang, jeg liker meg så godt på Tjøme!Hva har du gjort i helgen?
Har du noe tilknytning til Tjøme?

6 speak out loud

mrsxhaferi

17.07.2011 kl.19:05

Har vært innvitert dit en gang for lenge siden. Men har aldri vært der. Virkelig et flott feriested. Utrolig fint i det forteltet må jeg si. Hvem sier at camping må være harry? Skjønner godt at du koser deg på slike steder. Ha en fin søndagskveld sunshine. Klem <3

Annette

17.07.2011 kl.19:08

missxhaferi:Håper du får dratt dit en gang, det er en kjempe fin plass =) Elsker å være der om sommeren!

Camping er ikke harry i det hele tatt..hehe..det er jo som en liten hytte, vi har både stor vogn og et stort telt og det er så koselig inni der atte =) Gode senger også :)

Tusen takk og en strålende kveld til deg også, stor klem =)

monica

17.07.2011 kl.22:47

Så flott det var der.Hva heter campingplassen?

Vi ferierer på camping i Horten om sommeren.Camping er absolutt ikke harry nei.Kjempe koselige møbler:)

A N G E L I J N A

18.07.2011 kl.01:20

fin blogg :)

Annette

18.07.2011 kl.07:36

monica:Tusen takk, det er utrolig fint der ute syntes jeg, har alltid kost meg der ute =)

Sender deg en privat mail jeg, vil ikke si hva campingplassen heter her inne :)

Camping er kjempe koselig, eneste er at det er litt slitsom om nettene når det regner, da bråker det litt på campingtaket :)

Annette

18.07.2011 kl.07:38

A N G E L I J N A:Tusen takk =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits