Changing plans!

Det ble litt endringer i planene igår, det blir Bjerkøya idag isteden som skal tilbringes med gode søte venninner, gleder meg =)

Husker dere jeg skrev på fredag at helgen var uten noen planer?
Vel det ble snudd ganske raskt, jeg har hatt helgen full av planer =)

Igår endte jeg opp med å dra til tanten min på grilling, en stund siden jeg har vært der og jeg sier sjelden nei takk til grilling :)

Grillsjefen selv!Det var laget så masse god mat, både litt grillmat og asiatisk mat.


Kjempe gode vårruller.


Pancit


Grillkjøtt

Og chiopau som er en slags bolle med rismel med kjøttfyll inni, de er kjempe gode =) Disse damper man i en kjele.Til dessert spiste vi en slags riskake som smakte som vanlig bunn man bruker til bløtkake/marsipankake, denne ble tilbredt på grillen og var ganske så god.Og ved siden av hadde vi Filippinsk iskrem Magnolia merket, kjempe god is som man bare MÅ spise om man er på Filippinene.

En koselig og vellykket kveld :)

Nå er det frokost tid før jeg tar turen til Bjerkøya!

Ønsker dere en strålende dag!

8 speak out loud

yvonnethommesen

31.07.2011 kl.11:12

Der var det mye spennende! Dere er heldige som har sommer. Nyt det! :)

Annette

31.07.2011 kl.11:13

yvonnethommesen:Takk for det =) Selv skulle jeg ønske det var litt mildere, denne varmen er uutholdelig for meg, skulle gjerne hatt det litt kjøligere :)

yvonnethommesen

31.07.2011 kl.11:35

luksus problem! Men skjønner problemet. Liker best sol med levelig temperatur jeg og. Lite fint å gå rundt med blank panne og småkrusete hår rundt panna:P

ewymarie

31.07.2011 kl.12:05

Nå fikk jeg lyst på mat- selv om jeg akkurat har spist...nam nam-elsker jo asiatisk mat! Må nok ta en tur i det asiatiske området i Brussel og handle inn litt godbiter.

Annette

31.07.2011 kl.12:10

yvonnethommesen:ENig, det er ikke spesielt deilig når du kjenner svetten renner ned frs fjeset ditt og du drit våt på ryggen...

Jeg liker alle andre årstider bedre enn sommer jeg =)

Annette

31.07.2011 kl.12:10

ewymarie:Da finner du helt sikkert masse godbiter =)

Tove

31.07.2011 kl.13:05

Ser så nydelig ut dette.

Annette

01.08.2011 kl.13:05

Georgine:Ja, var mye godt der =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits