Birken til helgen :)

Du trodde virkelig ikke at jeg skulle sykle birken til helgen?
Men om du tenkte tanken så sier jeg tusen takk, koselig at noen har så bra tro på meg :)
Men jeg skal ikke sykle birken til helgen, så godt trent er jeg ikke selvom jeg sykler endel spinning :)

Jeg gleder meg sånn til denne helgen, da skal jeg og noen fra jobben opp til hytten til kollega, der skal vi være hele helgen for noen av kollegaene mine skal sykle birken, og vi andre må heie de i mål. Der kan jeg være god på, pluss at jeg har fått i oppdrag å være fotograf :) Så dette blir morro :)Vi som ikke skal sykle skal stå på stand og fore deltagerne med drikke og heie dem i mål så dette blir morro, bare været holder seg, men det ser dårlig ut. Jeg tar uansett på meg gummistøvler og det som må til, været er ingen hindring.

Det er meldt et skikkelig gjørmeritt denne helgen, men jeg holder motet oppe for mine kollegaer og håper dem ikke blir skremt av været, for slik så det ut i fjor.


Bildet er lånt fra dt.no

Jeg ønsker mine skjønne kollegaer masse lykke til =)

Skal du sykle birken?

Om ikke du skal sykle, skal du opp å se på birken?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits