Jeg har vært på det utroligste!

Jeg har nærmest blitt tvunget av søsteren min, men selvfølgelig lar jeg meg ikke tvinge og siden jeg ikke hadde andre planer for dagen idag ble jeg med søsteren min, pappa og stemoren min på Caravan messe på Varemessen i Lillestrøm.

HerreGud så utrolig kjedelig!

Misforstå meg rett, det er helt sikkert kjempe gøy for de som har campingvogn, husvogn, bobil etc., men for en 27år gammel jente som knapt har noen ting så blir dette litt kjedelig.

Selvfølgelig er det flott å se på alle de lekre campingvognene med det flotte interiøret, men å gå å traske, få pristilbud fra alle leverandørene og kikke enda mer i 7 timer, ja, da blir det kjedelig i lengden :)

Anyways, både søsteren min og pappa var på utkikk slike hus man fester til campingvognen og disse var utrolig flotte, så det ble jo til at vi gikk innom alle sammen.

Jeg kan tenke meg det blir noe helt annet å bo i slike hytter enn vanlig fortelt som de har brukt i alle år.

Flere som har vært på Caravan messen idag?

Nå er det hjemmekos for alle pengene, det skal bli utrolig skjønt å tilbringe lørdagskvelden hjemme med Skal vi danse, film og pleddet =)

Ønsker dere en fabelaktig lørdagskveld =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits