Det er mye som skjer ;)

Jeg har så mye kjekt å se frem til og jeg gleder meg masse til alt. Tror resten av dette året kommer til å forsvinne i ekspress fart :)

Jeg skal på nok et julebord, gleder meg veldig til det og pinnekjøtt står på menyen.

Jeg har invitert gode venninner på grøtfest om ikke så lenge.

Jeg skal bake pepperkaker med mine nydelige nevøer, det gjør vi hvert eneste år og det blir nok like kjekt i år som i fjort.Jeg skal i et par bursdager ila desember, kjenner endel som har bursdager i desember og bursdager er til for å feires :)Jeg skal bake 7 slag, eller iallefall noen slag ;)Det blir nok brente mandler, fløtekarameller, krumkaker og serina kaker og pepperkaker da så klart, da er jeg jo oppe i 5 slag ;)

I tillegg til alt dette blir det julegaveshopping, invitere venner på middag, være med familien og masse andre kjekke aktiviteter frem mot jul, ååå som jeg gleder meg :)

 

2 speak out loud

Veronica

28.11.2011 kl.21:18

Det var masse koslig å sjå fram til ja :)

Gleder meg eg og til masse julekos!

Annette

28.11.2011 kl.21:22

Veronica:Ja, det er gøy og ha noe å se frem til :) Kan tenke meg du gleder deg ;)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits