Søndagstur!

Ååå for en herlig helg dette her har vært. Det er nesten litt trist at den snart er over, men jeg sitter nå her i lykkemodus med tekoppen i hånden og koser meg med smaken chilli appelsin. Den skal vist være veldig god for forkjølelse. Så jeg lever i troen om at den hjelper, om ikke så smaker den veldig godt :)

Har vært på en kjempe fin søndagstur idag langs elvebredden med ei venninne. Jeg ba henne kle på seg godt for hun fryser så lett.
Her er vi klare for å nyte frisk og deilig luft, kald luft.

Åååå som jeg elsker vinteren og den kalde luften i fjeset ♥

Jeg syntes det er så fint å gå langs elvebredden, man slipper å høre bilene og for ikke å snakke om at man kan prate med normal stemme.
Flott landskap er det også.

Det svømte noen ender forbi også, synd jeg ikke tok med det gamle brødet jeg har liggende i skuffen. Jeg tenker alltid på det etterpå, når jeg går tur. Får prøve å huske det neste gang.

Det jeg liker så godt med slike friske turer, er at man kan kose seg med en kopp kakao, sitte på cafè å skravle i timesvis og bare nyte den deilige koppen med varm sjokolade så du får igjen varmen.

En liten italiensk pizza ble det også på deling. Den smakte kjempe godt. Jeg liker virkelig cafèen Elvebredden, hyggelig service og veldig koselig plass å være.

Og det beste med slike søndagsturer og cafè besøk er at du kan gå av deg det du har spist og drukket for en gang må man jo hjem også :)

Godt å komme inn i varmen etter en utrolig deilig søndagstur, gleder meg tl flere slike dette året :)

Har du vært på tur idag?


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits