Winter wonderland!

Hei søtiser =)

Håper det står bra til med dere, her går det så der, jeg flyr frem og tilbake fra toalettet hver 30.minutt, jeg tror det kalles omgangssyke. Utrolig kjedelig og slitsomt, men immodium er svelget og formen begynner og ta form. Jeg er på bedringens vei, GUDSKJELOV!
Jeg tvang meg selv på jobben idag kl.13, selv om jeg absolutt burde holdt meg hjemme, men når man liker jobben sin så godt og syntes det er gørr å være hjemme så drar man bare på jobb da :)

Apropos jobb....Jeg må jo vise dere hvor fint jeg hadde det i Trysil i helgen. Som sagt var jeg på firmatur, det var vårt fosinkede julebord. En utrolig kjekke helg med masse morro :)

Jeg fikk dette fantastiske rommet. Aldri har jeg bodd på et hotell hvor det var dundyner og dunputer ♥

Dette flotte vinterlandskapet var utsikten fra rommet mitt!

Jeg lot skiene mine være hjemme fordi det var så masse andre aktiviteter på hotellet at det fristet mer. Bowling hadde de der og jeg har aldri spilt bowling før, så det stod høyt på listen denne helgen.

Selskapsmiddagen på lørdagen krevde et pent antrekk, det ble en 50-60- talls inspirert kjole i cerise farge (skjørtet på kjolen kommer ikke frem på bildet men), en sort innesvingt blazer og pumps.

Jeg tok kun bildet av hovedretten som var entrecote, ikke en høydare, jeg kunne fint laget en bedre biff middag selv.

Til dessert fikk vi pannacotta med rørte bær, den var kjempe god!

På vei hjem på søndagen slapp vi av en kollega på Gardermoen, er perfekt mulighet for meg å ta med meg en Starbucks mocca frappuccino i bilen, men da jeg tok rulletrappen ned og så at køen gikk utenfor selve cafèn, var det helt uaktuelt å stå i kø. Det hadde tatt evigheter. Så glad i Starbucks er jeg ikke altså ;)

Helgen har vært fantastisk, håper din også var det :)

2 speak out loud

ewymarie

21.02.2012 kl.20:10

Vakre bilder fra turen : ) Masse god bedring-omgangssyke er pyton...

Annette

21.02.2012 kl.20:23

ewymarie:Tusen takk og tusen takk..hehe...Ja, jeg tror dette er første gangen jeg har hatt disse symptonene, men jeg tror det er en lett versjon av omgangssyken.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits