På toppen av Tjuvholmen :)

For en fantastisk og solfyllt dag dette har vært :)
Jeg kom nylig hjem etter 12,5 timer arbeidsdag, det er ingen sak når man har det så kjekt på jobb.

Jeg sitter hovedsaklig på kontor, men iblant er jeg også på byggeplasser. Idag var jeg på Tjuvholmen i Oslo. Der bygges det mange leiligheter, mange er allerede ferdig og noen er i produksjon. Det er utrolig spennende å se.

Vi var helt på toppen og det var skikkelig høyt, jeg merket høydeskrekken tittet frem ett par ganger. Men bare se på denne helt vidunderlige utsikten.

Bygningen på bildet skal bli et museum av noe slag.

Selvom jeg tok bilder med mitt dårlig Iphone kamera, fikk jeg dette bildet her som jeg syntes ble ganske så fint. sett fra et byggeplass perspektiv.2stk. fornøyde frøkner på toppen av Tjuvholmen med den fineste utsikten du kan tenke deg, tenk deg å ta et par drinker der en varm sommerkveld ;)

Nå er jeg sliten, men på en god måte :)
Jeg ser frem til helg nå etter en travel uke, men nå skal jeg rydde og vaske litt klær før sofaen skal få litt kvalitetstid med meg :)

Ønsker dere en strålende kveld =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits