Impulsivitet!

Heisann skjønninger :)

Har hatt en alldeles fin lang fredag idag, fått gjort veldig mye kjekt. Jeg sov lenge også og våknet helt av meg selv, uten vekerklokke, uten bråkete naboer og uten vibrering fra Iphonen for den har jeg sjelden på. Med andre ord så har det vært en herlig morning og det liker vi :)

Ei venninne og jeg tok turen til Asker, jeg hadde så lyst på mocca frappen fra Kårner som er på linje med Starbucks, jeg fortalte om den i et annet innlegg for en tid tilbake. Men de var stengt så da gikk vi til Baracoa som også er det veldig hyggelig sted.
Der skravlet vi i ett og koste oss med både kaffe, vann og nachos på deling.

Asker sentrum er en veldig koselig plass syntes jeg, bare synd det var overskyet, selvom solen tittet frem innimellom.

Denne merkelige skapningen pryder sentrum i Asker. Ser ut som en blanding av flere forskjellige dyr.

De dottene på statuen er blomsteraktige mønster, de er ganske fine når man ser de på nært hold.

Vi tok en impulsiv kjøretur til Holmenkollen, venninnen min har aldri vært der før, så det måtte vi. Jeg har ikke vært der på noen år og noe må man jo gjøre i påsken :) Solen tittet frem innimellom også så det var jo bare helt topp.

Klart man må pose på bilder :)Det er så fin utsikt fra Holmenkollen, du ser utover hele Oslo og Sandvika/Bærum.To gode venninner!

Vi gikk en tur ned til det kjempe fine hotellet Rica Park hotel Holmekollen, det er så eventyraktig og fint. For endel år siden hadde jeg en overnatting her og det er bare helt nydelig å bo der. Det er så utrolig fint, man får skikkelig eventyrfølelse av å være der.

Jeg har en greie med dører i alle slags varianter, fasonger og farger, her måtte jeg jo også ta bilde :)Etter en liten stund på Holmekollen tok vi turen hjem igjen hvor jeg disket opp med en av mine favoritt pizzaer, kylling med hvitløkssmør, løk, mais og tomater.

Dette har vært en helt fantastisk dag, det er deilig med påskeferie :)

Hvordan har du tilbragt denne lang fredagen?

 

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits