TUESDAY IT IS :)

God tirsdag =)

Fantastisk å tenke på at denne uken blir kort, imorgen er det jo allerede lillelørdag :)

Jeg var maks trøtt da klokken ringte 0530 idag, men klarte å sprette opp, godt å komme inn i faste rutiner igjen.

Etter jobben idag var jeg på middag hos min søster og da fikk jeg sett mine herlige nevøer. Minstemann er så elskverdig og løper mot meg med åpne armer, det er en så herlig følelse jeg får inni meg. Han har alltid vært kosete og god og er alltid så blid.
Eldstemann er også en skjønning, han er ikke fullt så kosete, men jeg tror det har noe med alderen å gjøre. Han begynner jo og bli ganske så stor, hele 11 år og da er ikke kosing det som står høyest på listen hans..hehe...Men jaggu fikk jeg ikke en god klem likevel :)

Mine nevøer gjør meg så glad og de er virkelig alt for meg ♥

Påsken er ryddet bort og jeg har funnet frem litt rosa toner, skal se om jeg ikke får tatt noen bilder ila uken :) Det er så kjekt å bytte ut interiøret iblant og rosa er jo min favoritt farge og siden det er vår er det en fin farge å bruke nå.

Hvilken farge har du freshet opp huset ditt med?

Jeg gleder meg som en unge til Frustrerte Fruer ikveld, jeg fikk ikke sett forrige gang, men vet godt hva som skjedde, så jeg er spent på hvordan det går ikveld. Det er liksom ukens høydepunkt, så det må en få med seg.
Frem til da blir det til å holde på hjemme som jeg alltid gjør. Det er stadig vekk noe å pusle med.

Håper dere har hatt en fin start på arbeidsuken :)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits