Tutti Frutti

Yngste nevøen min går på breakdance og hip hop, og på fredagen som var, skulle de ha forestilling i teateret. Det måtte jeg selvfølgelig være med på.

Søsteren min og jeg dro først og spiste indisk, det er lenge siden jeg har spist og det smakte helt nydelig. Ulempen med indisk mat er at det stinker av deg etterpå, og det fikk vi høre da vi ble hentet av svogeren min etter forestillingen.

Vi tok også et par glass vin på Teater cafèen, der har jeg aldri vært, og fy så koselig det var der.

Forestillingen var lagt opp til et danseshow med forskjellige dansegrupper og dem hadde kalt forestillingen for Tutti Frutti.

Det var ulike dansegrupper med barn fra 5-16 år. Alle gruppene fremførte hver sin sang, og de var så flinke alle sammen.

Disse supersøte disco jentene var så flinke.

Disse ungdommene her var også veldig flinke, så samstemte og et veldig fengende koreografi.

Og disse cheerlead inspirerte frøknene var også veldig flinke.

Og på slutten av programmet kom de ustoppelig fire på scenen hvor nevøen min danset. De var så flinke og jeg ble så stolt over å se han. Han elsker jo å danse og dette er bare helt perfekt for han.

Det var så morro å se han kose seg på scenen, bare jeg slår på musikk så rykker det i rockefoten hans, kjempe herlig.

Herlige gullungen til tante ♥

På premierer er det vanlig å gi en blomst, men nevøen min er jo bare snart 6 år så han fikk en leke og tegnesaker, det satt han nok mye mer pris på enn en blomst :)

Har du barn som elsker å danse eller underholde?

4 speak out loud

Greeneyes

30.04.2012 kl.08:45

Så fine bilder da :) Det var gøy, jeg går fortsatt og smiler og ler for meg selv når jeg tenker på forestillingen :D Såååå artig!

Annette

30.04.2012 kl.08:59

Greeneyes: Ja, de var jo så søte og flinke alle sammen =)

katrineslykkeligeverden

30.04.2012 kl.11:38

Hei igjen Annette. Da er jeg igjen oppe å går på blogg.no =)

Annette

30.04.2012 kl.20:03

katrineslykkeligeverden: Ååå så bra, da skal jeg kose meg med lesestoff etter at middagen er fortært ;)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits